VIDEO Evenimentul anului: "Mamma Mia!", cel mai indragit musical din toate timpurile, va fi produs si in Romania

VIDEO Evenimentul anului:

Sub acest brand, echipa a produs spectacolele "The Play That Goes Wrong" /"Cum sa distrugi o piesa?"cea mai de succes comedie a momentului in West End si pe Broadway, dar si "Prenumele", dupa "Le Prenom" si "Cina de adio", de Alexandre de la Patelliere si Matthieu Delaporte, si "Panica la opera!", dupa Lend Me a Tenor de Ken Ludwig, comedia "Swing!"/ "HavingWonderful Time, Wish you were her", in regia lui Razvan Savescu, one man show - ul "Era ok si la 60" sau spectacolul "Sub pragul de sus"de Glen Berger, cu Razvan Vasilescu.

acum 29 luni (4 Mar 2018)

Spectacolul va fi lansat la Bucuresti pe 24 mai, la Sala Palatului, dupa care va porni in turneu in toate marile orase din Romania, potrivit unui comunicat de presa. O poveste despre dragoste si prietenie, despre parinti si copii, despre alegeri in viata si despre cautarea identitatii, spusa pe cele mai frumoase cantece ale trupei ABBA, cantece cunoscute si indragite de toti romanii. Peste 60 de milioane de spectatori au participat pana acum la "Mamma mia!", s-au bucurat, au cantat, au dansat impreuna cu protagonistii spectacolului, in toate colturile lumii. In 2008, adaptarea pentru marele ecran bazata pe musical, cu Meryl Streep si Amanda Seyfried in rolul mamei si fiicei cucereste si publicul de cinema si creeaza din "Mamma mia!" va fi o co-productie Sloveno-Romana, a companiei Prospot Doo impreuna cu un grup de producatori reuniti de catre compania Atelier Promotion pentru aceasta super productie care se anunta a fi evenimentul anului pentru spectatorii romani. Celebrul schior sloven, medaliat cu argint in proba de slalom urias din Sarajevo la Olimpiada de Iarna din 1984, a devenit, intre timp, antreprenor in industria spectacolului si a reusit performante exceptionale cu cele peste 360 de reprezentatii in ultimii 2 ani. in Romania este WonderTheatre, intr-o productie spectaculoasa care va urmari montarea originala din Marea Britanie, dar va fi interpretata de artisti romani si va avea premiera de gala la Sala Palatului din Bucuresti in luna mai a acestui an.

Producatorii au anuntat deja casting pentru intreaga distributie, un casting amplu in trei etape destinat celor care imbina actoria cu dansul si abilitatile de cantat, coordonat de catre directorul de casting, Domnica Carciumaru.

Contemporan, actual, imaginativ, inteligent, curajos, emotionant, esential, imersiv, brandul de teatru WonderTheater isi propune sa creeze entertainment si experiente memorabile pentru spectatorul modern pasionat de cinema, ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro