VIDEO Evacuare cu scandal. Ambasada SUA din Rusia a golit doua cladiri din Moscova

VIDEO Evacuare cu scandal. Ambasada SUA din Rusia a golit doua cladiri din Moscova

Aceasta masura a fost luata pe fondul noilor sanctiuni impuse Rusiei de Senatul american si ca urmare a deciziei fostului lider de la Casa Alba Barack Obama privind inchiderea a doua cladiri ale Ambasadei Rusiei din Statele Unite si expulzarea a 35 de diplomati rusi.

acum 68 luni (2 Aug 2017)

Potrivit presei ruse, doua camioane au intrat marti dimineata in complexul Serebrianii Bor, situat intr-o zona protejata din vestul Moscovei, si au iesit dupa cateva ore cu piese de mobilier. Pe de o parte, misiunea diplomatica americana a acuzat autoritatile ruse ca au interzis accesul diplomatilor sai in aceasta resedinta inca de luni, cu toate ca termenul-limita era fixat pentru marti. De cealalta parte, rusii au denuntat trimiterea camioanelor intr-o zona protejata, fara instiintarea Departamentului pentru Protectia Mediului din Moscova.

Presedintele rus Vladimir Putin a cerut vinerea trecuta Statelor Unite sa-si retraga 755 de diplomati din Rusia si sa evacueze doua cladiri. Aceasta masura a fost luata pe fondul noilor sanctiuni impuse Rusiei de Senatul american si ca urmare a deciziei fostului lider de la Casa Alba Barack Obama privind inchiderea a doua cladiri ale Ambasadei Rusiei din Statele Unite si expulzarea a 35 de diplomati rusi. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro