VIDEO Eurovisionul din Salina Turda, o premiera mondiala cu momente de bal al bobocilor. Ce nu s-a vazut la televizor

VIDEO Eurovisionul din Salina Turda, o premiera mondiala cu momente de bal al bobocilor. Ce nu s-a vazut la televizor

10 tone de cabluri si de materiale tehnice au fost coborate in subteran de echipa TVR si de angajatii Salinei Turda pentru organizarea aici a unei semifinale Eurovision. Momentul setului de cesti Un alt moment care aminteste de balurile bobocilor a fost acela in care, in camera verde, artistii care au raspuns corect la o intrebare de cultura generala eurovizionistica, au primit cate un set de cesti de cafea de la unul dintre sponsorii spectacolului. Avem insa o veste buna pentru concurentii care nu au prins un set sau o ceasca de cafea de la sponsorul Eurovision: pe e.mag.ro, "setul de cesti model Andreea" de la sponsorul Eurovision se vinde cu reducere de 25%, cu impresionantul pret de 50 de lei setul. Concursul s-a terminat, cu un nou moment, de balul bobocilor in care concurentii de pe primele trei locuri au primit cate o sticla de vin si un pachet de cosmetice de la ceilalti sponsori.

acum 74 luni (12 Feb 2018)

10 tone de cabluri si de materiale tehnice au fost coborate in subteran de echipa TVR si de angajatii Salinei Turda pentru organizarea aici a unei semifinale Eurovision. Rezultatul muncii acestora, transmisiunea in direct a unui astfel de spectacol, in premiera mondiala, a putut fi vazut duminica seara la televizor. Ce nu s-a vazut pe ecranele a zeci de mii de romani va prezinta "Adevarul". "Hei, everyone, eu sunt Claudia, sunt din Mangalia, am 42 de ani, am o familie frumoasa. Imi place sa cant enorm, imi place sa fac lumea sa planga, sa rada, sa se simta indragostita" - pe ecranul urias din spatele scenei Eurovision din mina Rudolf a Salinei Turda apare testimonialul Claudiei Andas. Este duminica, in jurul orei 14.00, cu cateva ore inainte de inceperea semifinalei Eurovision. Dupa ce a trecut aproape un minut si jumatate de cand Claudia trebuia sa fie pe scena, patru membri ai echipei tehnice, pusi pe glume, urca pe scena. "Unde sunteti baietii ca innebunesc de ras, Alina", spune barbatul cu voce si mai iritata. "De ce au ajuns abia acum, vreau sa stiu. Accesul in subteran se face pe doua cai: pe jos - adica 13 etaje de scari abrupte - si cu singurul lift amenajat - unul de 7 persoane , pe care artistii si echipa tehnica a TVR il impart cu turistii. Desi conducerea salinei a pus doi oameni sa se certe cu turistii suparati ca staff-ul tehnic are prioritate, dupa ce ei au stat 15-20 de minute la coada, au fost situatii in care artistii au intarziat si programarile au fost date peste cap spre disperarea regizorului de platou . "Deci cand se termina aceasta piesa si am terminat, vreau toata redactia si regia de platou si toata lumea in sedinta, da?", spune barbatul.

Pe ecranul de pe scena apar doua mamici care isi hranesc bebelusii in amfiteatrul unde a fost amenajata camera verde. "Misu, opreste putin te rog", spune o voce de la baza scenei. Ajunge si Claudia, dar nu scapa nemustruluita: "Nu va suparati, va rog sa mergeti la microfon si sa-mi spun... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro