VIDEO Eurovision 2016. Primele trei piese din Selectia Nationala care beneficiaza de clipuri de promovare

Primele trei clipuri de promovare Primii trei artisti care beneficiaza de videoclipuri de promovare pentru Selectia Nationala Eurovision 2016 sunt Doru Todorut si Irina Baiant, cu piesa "The Voice", Andra Olteanu, cu piesa "Nai Nai", si Dream Walkers, cu "Let it shine". Clipurile vor fi difuzate sub genericul "Drumul spre Stockholm", o serie de emisiuni in cadrul carora, alaturi de videoclipuri, vor fi dezvaluite imagini in exclusivitate de la filmari, precum si interviuri inedite cu concurentii.

acum 52 luni (29 Feb 2016)

Primele trei clipuri de promovare

Primii trei artisti care beneficiaza de videoclipuri de promovare pentru Selectia Nationala Eurovision 2016 sunt Doru Todorut si Irina Baiant, cu piesa "The Voice", Andra Olteanu, cu piesa "Nai Nai", si Dream Walkers, cu "Let it shine".

Videoclipurile pieselor calificate in semifinala Selectiei Nationale Eurovision Romania 2016 vor fi difuzate, in premiera, incepand de luni, 29 februarie, pana joi, 3 martie, la TVR1 si TVR HD. Clipurile vor fi difuzate sub genericul "Drumul spre Stockholm", o serie de emisiuni in cadrul carora, alaturi de videoclipuri, vor fi dezvaluite imagini in exclusivitate de la filmari, precum si interviuri inedite cu concurentii.

"Videoclipurile se vor difuza cate trei in fiecare zi, in ordinea intrarii in Semifinala si vor putea fi vizionate la trei ore diferite 11.45, 16.45 si 22.00 , pe TVR 1, in perioada 29 februarie - 3 martie", a declarat Iuliana Marciuc, sefa delegatiei Romaniei la Eurovision 2016 si producator al Selectiei Nationale.

Selectia Nationala Eurovision Romania 2016 se va desfasura la Sala Sporturilor din Baia Mare, prin doua show-uri, transmise in direct de TVR: semifinala din 4 martie si finala din 6 martie. Drumul catre Stockholm incepe la Baia Mare

In semifinala vor concura Jukebox, M I H A I, Ovidiu Anton, Florena, Doru Todorut si Irina Baiant, Dream Walkers, Gasca de acasa, Andra Olteanu, Irina Popa, Vanotek feat. Dintre cele 12 piese, sase vor accede in finala: patru vor fi alese de un juriu de specialitate, iar doua de catre public, prin televot. Show-urile vor fi transmise in direct de TVR 1, TVR HD, TVR International si online, pe www.tvrplus.ro. Romania va participa in a doua semifinala a concursului, cea din 12 mai, alaturi de Albania, Bulgaria, Danemarca, Georgia, Slovenia, Norvegia, Ucraina, Belgia, Letonia, Belarus, Irlanda, Elvetia, Macedonia, Australia, Lituania, Polonia, Israel si Serbia. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro