VIDEO Eurovision 2016: Imagini din culisele pregatirilor echipei romanesti pentru show-ul de la Stockholm

VIDEO Eurovision 2016: Imagini din culisele pregatirilor echipei romanesti pentru show-ul de la Stockholm

Echipa Eurovision Romania si Ovidiu Anton au pus la punct ultimele detalii pentru scenariul si locatiile filmarilor, intr-o sedinta care a avut loc la sediul Televiziunii Romane. Imagine de la filmari FOTO Ovidiu Anton Imagine de la filmari FOTO TVR Editia din acest an a concursului Eurovision va avea lor la Stockholm, capitala Suediei, al carei reprezentant, Mans Zelmerlow, a castigat editia de anul trecut cu piesa "Heroes".

acum 67 luni (1 Apr 2016)

Echipa Eurovision Romania si Ovidiu Anton au pus la punct ultimele detalii pentru scenariul si locatiile filmarilor, intr-o sedinta care a avut loc la sediul Televiziunii Romane. Imaginile vor fi difuzate pentru prezentarea lui Ovidiu Anton la Eurovision 2016 si vor oglindi omul din spatele artistului. In filmarea de mai jos puteti urmari imagini de la intalnirea echipei Eurovision Romania de la sediul TVR. Rockerul Ovidu Anton va reprezenta Romania la Eurovision 2016 cu piesa "Moment of Silence", care are un mesaj ce "indeamna la trezire, la demnitate, la unitate", dupa cum a marturisit artistul. In perioada urmatoare, Ovidiu va interpreta melodia castigatoare la mai multe evenimente ce vor avea loc la Londra, Amsterdam si Bruxelles si au ca scop promovarea concurentilor inainte de debutul concursului muzical european.

Imagine de la filmari FOTO Ovidiu Anton

Imagine de la filmari FOTO TVR

Editia din acest an a concursului Eurovision va avea lor la Stockholm, capitala Suediei, al carei reprezentant, Mans Zelmerlow, a castigat editia de anul trecut cu piesa "Heroes". Cea de-a 61-a editie a competitiei va avea loc pe data de 14 mai, avand semifinalele pe 10 si 12 mai. La Eurovision 2016 participa 43 de tari, dintre care 18 concureaza in prima semifinala, cea din 10 mai, iar 19 tari lupta in cea de-a doua semifinala, pe 12 mai. Potrivit tragerilor la sorti pentru stabilirea ordinii tarilor participante la Eurovision 2016, reprezentantul Romaniei, Ovidiu Anton, va urca pe scena in cea de-a doua jumatate din a doua semifinala a concursului. In finala de pe 14 mai sunt calificate direct Suedia, statul ce a castigat trofeul in 2015, si cele cinci mari state finantatoare ale concursului: Franta, Germania, Italia, Spania si Marea Britanie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro