VIDEO Europa, ravasita de furtuni ucigase

VIDEO Europa, ravasita de furtuni ucigase

In Germania doi padurari au murit dupa ce vehiculul in care se aflau a lovit un copac cazut, iar o alta persoane a murit zdrobita de o bucata de tencuiala.

acum 108 luni (1 Apr 2015)

In Germania doi padurari au murit dupa ce vehiculul in care se aflau a lovit un copac cazut, iar o alta persoane a murit zdrobita de o bucata de tencuiala. Pe aeroportul din Frankfurt, 140 de curse aeriene au fost anulate. In Austria, un barbat a murit in timp ce incerca sa isi repare acoperisul si a cazut de pe o scara. Probleme mari sunt si in Olanda si Belgia, unde rafalele au scos copaci din radacina si au rasturnat camioane pe autostrazi. Autoritatile olandeze au avertizat soferii de tiruri sa nu circule cu vehiculele incarcate insuficient dupa rasturnarea mai multor camioane care au blocat drumurile. Marea Britanie s-a confruntat, de asemenea, cu rafale puternice de vant care au rupt copaci si au avariat case. O alerta de inundatii este in vigoare in aceasta tara din cauza furtunilor care ameninta teritoriul pana de Pasti. Intre timp, in Cehia, rafalele puternice de vant au adus ninsori si temperaturi foarte scazute care au generat mai multe accidente rutiere.

Autoritatile olandeze au dispus inchiderea mai multor drumuri din cauza copacilor doborati de vant, iar 90 de curse aeriene au fost anulate. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro