VIDEO "Eroii" din viralele romanilor, de la simpli anonimi la vedete nationale: "omul-paiangan", cetateanul frantuzit, romul cu sase cai frumosi si Cristi

VIDEO

Sute de mii de oameni au vizionat filmuletul in care apare necunoscutul imbracat ponosit, speriat de cainele agatat de cizmele sale. Filmuletul viral, vizionat pe youtube de sute de mii de oameni, prezinta un tanar cocotat pe acoperisul unei case, certat de una dintre apropiatele sale.

acum 78 luni (3 Feb 2016)

O multime de personaje anonime au devenit peste noapte vedete nationale, dupa ce au aparut in filmulete scurte pe Internet.

De cateva zile, un filmulet de doua minute care infatiseaza un barbat muscat de un caine, ce striga indelung dupa ajutor, "Cristi, ba, Cristi", face furori pe Internet. Sute de mii de oameni au vizionat filmuletul in care apare necunoscutul imbracat ponosit, speriat de cainele agatat de cizmele sale.

Omul Paiangan, un alt personaj devenit celebru pe Internet, a avut nevoie de doar doua minute si de strigatele unei femei, pentru a impresiona Internetul. Filmuletul viral, vizionat pe youtube de sute de mii de oameni, prezinta un tanar cocotat pe acoperisul unei case, certat de una dintre apropiatele sale. Femeia ii cere "omului paiangan" sa coboare de pe casa, pentru ca o face de ras.

"Cel mai sincer moldovean" si-a castigat celebritatea in numai doua minute dupa ce a fost prins de vamesi, cu portbagajul plin cu cartuse de tigari, de contrabanda, ascunse intre mere.

Filmuletul in care apare "cetateanul frantuzit" a fost vizionat de aproape doua milioane de oameni.

Unul dintre cele mai vechi si vizionate virale romanesti a fost mini-interviul luat de cativa adolescenti unui gabor, care nu intelege cum trebuie sa puna intrebarea "cati cai sunt inhamati la o caruta". Milioane de oameni au vizionat filmuletul si parodiile acestuia, in cei sase ani de la publicare. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro