VIDEO Emil Boc, despre Elena Udrea: "Este un om puternic, sunt convins ca isi va demonstra nevinovatia"

VIDEO Emil Boc, despre Elena Udrea:

Elena Udrea este acuzata, in dosarul Microsoft, de trei fapte de trafic de influenta - in legatura cu incheierea si derularea acordului cadru de licentiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente si a actelor aditionale la acestea, in legatura cu derularea contractului e-Romania si in legatura cu pretinderea si primirea a 500.000 de euro -, precum si de spalare de bani.

acum 112 luni (13 Feb 2015)

Intrebat, vineri, intr-o conferinta de presa, cum comenteaza arestarea preventiva a Elenei Udrea, Emil Boc a spus ca oricine beneficiaza de prezumtia de nevinovatie. Oricine beneficiaza de prezumtia de nevinovatie.

Intrebat, in continuare, daca a avut o intalnire secreta cu Elena Udrea la Cluj-Napoca cu doua zile inainte de eliberarea lui Gabriel Sandu, Boc a spus ca intalnirea nu a fost secreta, ci a avut loc la Primaria Cluj-Napoca, "intr-un loc ultrapublic".

"A avut loc in jurul orei 14.15 - 14.30, iar doamna Udrea a facut referire la ea intr-un interviu acum vreo zece zile ca a fost la Cluj si s-a intalnit si cu mine. In acea zi, m-a sunat din aeroport din Bucuresti ca vine la Cluj, avand o problema la compania Farmec si i-am spus ca daca are timp sa treaca pe la Primarie, la o cafea.

Acesta a adaugat ca a fost "o intalnire de curtoazie", in care au discutat despre Farmec, despre piata investitiilor de la Cluj, si nu despre dosarul Microsoft.

Deputatul PMP Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, este in arestul Politiei Capitalei din 10 februarie, cand a fost retinuta de procurorii DNA, in dosarul Microsoft. O zi mai tarziu, Udrea a fost arestata preventiv, dupa ce instanta suprema a emis pe numele ei un mandat pentru 30 de zile. Decizia a fost contestata de avocatii Elenei Udrea si va fi judecata tot la instanta suprema. Elena Udrea este acuzata, in dosarul Microsoft, de trei fapte de trafic de influenta - in legatura cu incheierea si derularea acordului cadru de licentiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente si a actelor aditionale la acestea, in legatura cu derularea contractului e-Romania si in legatura cu pretinderea si primirea a 500.000 de euro -, precum si de spalare de bani. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro