VIDEO Educatoare filmata cand bate un copil la gradinita in fata unui parinte

VIDEO Educatoare filmata cand bate un copil la gradinita in fata unui parinte

Mihaela Ciornea, o educataore din comuna Vrancioaia, a fost filmata cu telefonul mobil, de catre un parinte care a dorit sa asiste la ora, in timp ce molesteaza un copil in clasa. As vrea ca cei de la inspectoratul scolar sa monteze o camera de luat vederi in clasa si sa nu mai permita parintilor sa intre in clasa", a precizat Mihaela Ciornea, educatoarea agresiva.

acum 88 luni (24 Oct 2016)

Mihaela Ciornea, o educataore din comuna Vrancioaia, a fost filmata cu telefonul mobil, de catre un parinte care a dorit sa asiste la ora, in timp ce molesteaza un copil in clasa.

Pe fimarea postata de Youtube, educatoarea il trage de urechi si il palmuieste pe copil, care ar proveni dintr-un sistem de protectie, in timp ce-i spune urmatoarele cuvinte: "Daca te mai ridici, iei bataie.

"Nu sunt singura pesoana care am facut reclamatii. Eu i-am spus si directorului scolii sa o avertizeze si sa nu mai bata copii", a spus Iuliana Miron, femeia care a filmat scena si a postat-o pe internet.

Tatal copilului spune ca chiar daca fiul sau este mai neascultator, nu i-a venit deloc bine atunci cand a vazut imaginile cu fiul sau agresat de educatoare. Nu am vorbit cu doamna", a spus si Dorinel Vasile Toader, tatal baiatului.

Educatoarea a recunoscut ca l-a batut pe copil, dar se apara si spune ca a fost provocata de acea femeia care a filmat-o. As vrea ca cei de la inspectoratul scolar sa monteze o camera de luat vederi in clasa si sa nu mai permita parintilor sa intre in clasa", a precizat Mihaela Ciornea, educatoarea agresiva.

Primarul localitatii spune ca va cere o comisie care sa verifice ce s-a intamplat.

"O cunosc de multi ani si nu am auzit nimic despre ea. Nu mi-a placut comportamentul educatoarei, nu am o expliatie de ce a recus la gestul acesta", a declarat primarul Ionica Dantis. Luni, la fata locului se va deplasa echipa mobila, se vor face verificari si se vor lua masuri in functie de concluziile evaluarii. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro