VIDEO Ed Sheeran, aparat de regizorul "Game of Thrones" dupa criticile aspre ale fanilor pentru rolul din serial

Isi stersese temporar contul de Twitter Ed Sheeran isi stersese temporar contul de Twitter, dupa ce a fost criticat de mai multi utilizatori ai platformei de socializare pentru aparitia sa in noul sezon al serialului "Game of Thrones", arata News.ro. #GoTS7 -- Zack Jones (@ZackJ0nes) July 17, 2017 #GameOfThones writing room: "Ok we're beyond the books, we have creative control" "Concept: Ed Sheeran camping in the woods singing a song" -- Kyle Ethan (@kesnyder42) July 17, 2017 Multe dintre critici s-au invartit in jurul ideii ca producatorii nu s-au straduit sa deghizeze prea mult rolul episodic al lui Sheeran - in timp ce alti artisti care au jucat in serial, precum tobosarul Coldplay, Champion si Gary Lightbody de la Snow Patrol au fost mai dificil de zarit in timpul scenelor jucate.

acum 81 luni (19 Jul 2017)

Regizorul serialului i-a luat apararea

Dupa ce fanii s-au napustit asupra lui Ed Sheeran pentru ceea ce ei catalogheaza drept o aparitie nepotrivita in noul sezon "Game of Thrones", Jeremy Podeswa, regizorul serialului, i-a sarit in aparare. Sheeran apare in rolul unui soldat al lui Cersei Lannister in timp ce canta o balada cu urmatoarele versuri: "Mainile din aur sunt intotdeauna reci, dar mainile unei femei sunt intotdeauna calde". In acest timp, Sheeran o intalneste pe Arya Stark, jucata de Maisie Williams. Daca fanii nu stiam cine e Ed, atunci nu s-ar fi gandit de doua ori. "Cred ca oamenii au dezbatut prea mult subiectul, discuta prea mult de prezenta unui superstar intr-un context anume. Este cunoscut producatorilor serialului si printre actori si este un fan urias al serialului.

"Am fost chiar surprins de reactie pentru ca stiam ca este un cantaret foarte cunoscut si de succes, dar te afli in contextul serialului - actorii sunt foarte cunoscuti la randul lor.

Isi stersese temporar contul de Twitter

Ed Sheeran isi stersese temporar contul de Twitter, dupa ce a fost criticat de mai multi utilizatori ai platformei de socializare pentru aparitia sa in noul sezon al serialului "Game of Thrones", arata News.ro. Totusi, decizia sa nu a fost una de lunga durata intrucat contul cantaretului a fost reactivat dupa cateva ore de la inchiderea sa brusca. Cu toate acestea, toate mesajele postate incepand cu aprilie 2015 au fost scoase, iar din cele 19 milioane de fani care il urmareau au ramas doar cateva mii, potrivit "The Hollywood Reporter". Ce au comentat fanii

"Aparitia lui Ed Sheeran in a fost cu adevarat ingrozitoare. "De ce apare Ed Sheeran in ?

Ed Sheeran's Game of Thrones introduction had all the grace and nuance as the time Alice and the gang at Mel's Diner met Jerry Reed -- Mike Ryan (@mikeryan) July 17, 2017

Citeste intreg articolul pe adevarul.ro