VIDEO E oficial: Corina Cretu, desemnata comisar european pentru Politica Regionala

VIDEO E oficial: Corina Cretu, desemnata comisar european pentru Politica Regionala

Corina Cretu: Ma onoreaza desemnarea Presedintelui Comisiei Europene La scurt timp de la anuntul lui Juncker, europarlamentarul PSD Corina Cretu a declarat ca o onoreaza faptul ca a fost desemnata comisar european pentru Politica Regionala "Ma onoreaza desemnarea Presedintelui Comisiei Europene, domnul Jean-Claude Juncker, in functia de Comisar European, ca si sustinerea Guvernului Romaniei.

acum 64 luni (10 Sep 2014)

Jean-Claude Juncker a anuntat, vineri, lista membrilor viitorului Executiv european, dupa ce a purtat discutii cu candidatii propusi de statele membre UE. Pe lista se afla si noua femei, la fel ca in actuala Comisie, numar cerut de presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, care a precizat, recent, ca nu va aproba o Comisie in care femeile nu sunt reprezentante corespunzator. Nu ne vom ocupa de chestiuni minore", a precizat Juncker, care a subliniat ca olandezul Frans Timmermans, prim vicepresedinte, va fi mana sa dreapta.

Corina Cretu: Ma onoreaza desemnarea Presedintelui Comisiei Europene

La scurt timp de la anuntul lui Juncker, europarlamentarul PSD Corina Cretu a declarat ca o onoreaza faptul ca a fost desemnata comisar european pentru Politica Regionala

"Ma onoreaza desemnarea Presedintelui Comisiei Europene, domnul Jean-Claude Juncker, in functia de Comisar European, ca si sustinerea Guvernului Romaniei. Dezvoltarea Regionala este cea mai importanta politica de investitii din Europa si ma bucur foarte mult ca Romania a primit un portofoliu atat de important, demonstrand, inca o data, increderea de care se bucura tara noastra la Bruxelles. Sunt pregatita sa imi asum responsabilitatea acestui portofoliu", a scris Corina Cretu pe pagina sa de Facebook. As dori sa nu facem aceeasi greseala si sa credem ca aici fiecare face ce vrea si de capul lui. Nu vom avea comisari extraordinari si altii de mana a doua.

Din cei 28 de comisari, 15 apartin dreptei si centrului-dreapta, opt sunt din partea socialistilor si cinci sunt din partea liberalilor.

Sase membri ai Comisiei Jose Manuel Barroso II se regasesc si in noul executiv european: Kristalina Gheorghieva (Bulgaria), Neven Mimica (Croatia), Gunther Oettinger (Germania), Johannes Hahn (Austria), Maros Sefcovic (Slovacia) si Cecilia Malmstrom (Suedia)

"Echipa Juncker va fi puternica. Portofoli... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro