VIDEO Dramatism total in meciul dintre Real si Juventus! Torinezii au condus cu 3-0, dar s-au prabusit la ultima faza

VIDEO Dramatism total in meciul dintre Real si Juventus! Torinezii au condus cu 3-0, dar s-au prabusit la ultima faza

Dupa o seara magnifica pe Olimpico, si victoria Romei cu 3 -0 in fata Barcelonei, numai un nebun ar fi putut crede ca ceva similar s-ar putea petrece si la meciul dintre Real Madrid si Juventus.

acum 60 luni (12 Apr 2018)

Dupa o seara magnifica pe Olimpico, si victoria Romei cu 3 -0 in fata Barcelonei, numai un nebun ar fi putut crede ca ceva similar s-ar putea petrece si la meciul dintre Real Madrid si Juventus. Cu un avantaj de 3-0 luat la Torino, echipa lui Zidane avea calificarea in buzunar si publicul de pe "Bernabeu" in spate. Mandzukici a marcat cu capul in minutul doi si a aprins primul bec de alarma.

In partea a doua, defensiva Realului a continuat sa sufere, iar Matuidi a profitat de o eroare a portarului Navas si a facut 3-0 in minutul 61!

Cu 3-3 la general si o aparare de carton, madrilenii si-au dat seama ca n-au decat sansa atacului, pentru a tine mingea cat mai departe de Navas si a marca golul pentru semifinale.

Isco si Varane au ratat doua ocazii mari pentru Real, centrarile au curs spre poarta lui Buffon, iar in ultimul minut de prelungiri centralul francez Michael Oliver a luat o decizie controversata, dictand penalty dupa impingerea lui Benatia la Vasquez.

Real pierde asadar cu 3-1, dar se califica in semifinale, alaturi de Roma, Liverpool si Bayern Munchen, care a facut 0-0 pe teren propriu cu Sevilla, dupa victoria cu 2-1 din Andaluzia. Vineri, de la ora 14.00, se vor trage la sorti semifinalele Ligii Campionilor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro