VIDEO Drama unor parinti din Bihor -fiica lor a fost omorata cu bestialitate de fostul iubit. I-a taiat jugulara si a aruncat-o in fata politistilor

VIDEO Drama unor parinti din Bihor -fiica lor a fost omorata cu bestialitate de fostul iubit. I-a taiat jugulara si a aruncat-o in fata politistilor

La mijlocul saptamanii trecut, Dorina Stef (37 de ani), o romanca din localitatea bihoreana Subpiatra, comuna Tetchea, a fost ucisa cu bestialitate de fost ei iubit Ludovic Zetocha (38 de ani), tot un bihorean din localitatea Lugas. "Era de asteptat sa o caute, dar nu ne-am putut imagina ca se va ajunge la o astfel de tragedie", ne-a marturisit Ileana Stef, mama Dorinei" "In urma cu 5 saptamani a intrat peste ea, ba chiar a lovit-o si i-a furat masina.

acum 61 luni (2 Jun 2015)

La mijlocul saptamanii trecut, Dorina Stef (37 de ani), o romanca din localitatea bihoreana Subpiatra, comuna Tetchea, a fost ucisa cu bestialitate de fost ei iubit Ludovic Zetocha (38 de ani), tot un bihorean din localitatea Lugas. Eu si sora mea ne-am dus la discoteca, iar el a venit la ea, i-a cerut numarul de telefon si pe urma, in februarie, el s-a mutat la ea, in Belgia", ne-a declarat Elena Stef, sora Dorinei.

Barbatul nu a putut sa accepte decizia femeii asa ca a inceput sa o terorizeze. I-a dat nenumarate telefoane in care a amenintat-o, dupa care, intr-o dimineata s-a reintors la locuinta acesteia si a dat navala peste ea. Femeia a reusit sa-si pastreze calmul si l-a convins sa iasa si sa o insoteasca pana la gradinita, acolo unde si-a lasat copilul. Ludovic i-a cerut sa plece cu el si cum l-a refuzat, acesta a lovit-o, dupa care i-a furat masina.

"Era de asteptat sa o caute, dar nu ne-am putut imagina ca se va ajunge la o astfel de tragedie", ne-a marturisit Ileana Stef, mama Dorinei"

"In urma cu 5 saptamani a intrat peste ea, ba chiar a lovit-o si i-a furat masina. Dorina a reclamat la Politie ca a fost lovita si ca i-a fost furata masina, iar politistii i-au dat un telefon cu o cartela speciala, ca sa-i alarmeze in cazul in care ar mai fi cautat-o. Era de asteptat sa o caute, dar nu ne-am putut imagina ca se va ajunge la o astfel de tragedie", ne-a marturisit Ileana Stef, mama Dorinei. A venit cu un plan bine pus la punct, constiet fiind ca daca va suna la usa femeia nu o sa-i deschida. Astfel, s-a urcat pana la balconul apartamentului de la etajul unu, unde l-a atacat pe proprietar si l-a sechestrat. A doua zi, amenintandu-l cu un cutit, l-a obligat sa sune la usa Dorinei. Este un criminal care ar merita taiat si dat cu sare", spune plin de durere Teodor Stef, tatal Dorinei"

Vazand ca este cautata de vecin, femeia a deschis usa fara sa stea pe ganduri, m... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro