VIDEO Dragnea il ataca pe presedintele Iohannis: Atitudinea lui mi se pare o iesire din democratie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a facut, din nou, declaratii acide la adresa presedintelui Iohannis, dupa ce seful statului a reiterat ca persoanele cu probleme penale nu au "ce cauta la conducerea tarii", referindu-se la ministrii Ilie, Shhaideh si Plumb. Iohannis a mai subliniat ca pentru Romania ar trebui sa devina normalitate ca persoane urmarite penal, judecate sau condamnate sa nu fie la conducerea statului, sa nu fie in guvern. Este pacat ca PSD nu a inteles nimic din repetatele mele apeluri pentru intarirea statului de drept si avertizez ca aceasta cale nu este buna", a mai spus Klaus Iohannis.

acum 66 luni (27 Sep 2017)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a facut, din nou, declaratii acide la adresa presedintelui Iohannis, dupa ce seful statului a reiterat ca persoanele cu probleme penale nu au "ce cauta la conducerea tarii", referindu-se la ministrii Ilie, Shhaideh si Plumb. Anul trecut a zis ca nu si-ar dori in guvern persoane cu probleme penale, uitati la ce s-a ajuns. Daca dumnealui nu a fost in tara, luni, poate nu a fost informat corect. Li s-a transmis celor doua doamne sa nu demisioneze si le-am intrebat ce decizie au, pentru ca decizia este a lor. Sunt doua posturi importante in guvern si nu ar face bine sa plece acum", a declarat Dragnea.

De asemenea, seful PSD s-a plans si de relatia pe care o are cu seful statului.

"Eu am tot spus si spun de doi ani ca e bine sa comunicam, sa ne intalnim sa discutam. In ceea ce priveste legile justitiei, oricand se poate face o analiza pe text ca sa intelegem si noi de unde vine atata suprare. In ceea ce priveste Inspectia Judiciara si ministrul a spus si eu cred ca IJ trebuie sa devina un organism independent", a mai afirmat Dragnea.

"Ideea ca e un om care stabileste cine e bun, cine e rau, cine are voie, cine nu are voie sa faca ceva, nu e bine. Se incita lumea sa iasa in strada, ca nu cumva aceasta majoritate sa faca ceva, mi se pare o iesire din democratie.

In cursul diminetii de miercuri, seful deputatilor l-a acuzat pe presedintele Klaus Iohannis ca ar fi fost de fapt in vacanta in SUA, desi seful statului a participat la Adunarea Generala a ONU. In replica, purtatoarea de cuvant a presedintelui Iohannis, Madalina Dobrovolschi, a spus ca daca o intalnire cu Donald Trump si reprezentarea Romaniei la ONU este interpretata drept o vacanta, atunci nu mai este nimic de comentat. Daca reprezentarea Romaniei la ONU si intanire cu presedintele SUA reprezinta o vacanta, atunci nu mai avem nimic de comentat", a declarat Dobrovolschi.

Anterior, presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca S... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro