VIDEO Dragnea, despre amenintarea cu dosare penale a lui Orban: "Ma feresc sa comentez afirmatiile oricarui nebun"

VIDEO Dragnea, despre amenintarea cu dosare penale a lui Orban:

"Primarul va avea plangere penala pentru luare de mita, iar Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltarii, se va alege si el cu plangere penala pentru dare de mita", a spus Ludovic Orban, presedintele PNL Dambovita.

acum 69 luni (26 Sep 2014)

"Primarul va avea plangere penala pentru luare de mita, iar Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltarii, se va alege si el cu plangere penala pentru dare de mita", a spus Ludovic Orban, presedintele PNL Dambovita. "Am semnat finantari, voi semna finantari in continuare" "O sa aiba ceva de munca, pentru ca ar trebui sa depuna vreo trei mii si ceva de plangeri penale, cate finantari sunt in toate localitatile din Romania. Nu o sa ma impiedic nici eu si nici Guvernul Romaniei de nise nebuni care in loc sa se ocupe de a promova anumit proiect de dezvoltare pentru tara asta, se ocupa de plangeri penale.

Vicepremierul Liviu Dragnea a efectuat azi o vizita de lucru la Palatul Brancovenesc de la Potlogi din judetul Dambovita, reabilitat cu fonduri europene, a inaugurat la Targoviste un centru pentru persoane adulte cu handicap, iar la sediul Consiliului Judetean Dambovita a semnat doua contracte de finantare lucrari la scoli din Tatarani si Cornesti si a sustinut o conferinta de presa. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro