VIDEO Doua romance, cautate de politistii italieni pentru omor calificat, au fost prinse in Cluj si Salaj

VIDEO Doua romance, cautate de politistii italieni pentru omor calificat, au fost prinse in Cluj si Salaj

"La data de 2 octombrie, politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale din Cluj au depistat o femeie, de 41 de ani, care locuieste fara forme legale in zona Pata Rat, judetul Cluj, pe numele careia era emis un mandat european de arestare de catre autoritatile din Italia.

acum 66 luni (2 Oct 2017)

Politistii de Investigatii Criminale din Cluj si Salaj au prins doua persoane urmarite international pentru comiterea unui omor in Italia, in urma cu un an.

"La data de 2 octombrie, politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale din Cluj au depistat o femeie, de 41 de ani, care locuieste fara forme legale in zona Pata Rat, judetul Cluj, pe numele careia era emis un mandat european de arestare de catre autoritatile din Italia. Cea in cauza este banuita de comiterea unui omor, in cursul acestui an, in Napoli, Italia", afirma purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Carmen Jucan.

Doua femei, acuzate de crima in Italia, au fost prinse la Cluj si Salaj

Mai puteti citi:

VIDEO Agresorii care au batut un tanar si s-au laudat cu inregistrarea pe net, acuzati de tentativa de omor, au fost arestati preventiv ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro