VIDEO Dosarul "trafic de minore". O fata spune ca a fost oferita pentru 800 de lei patronului de la clubul de fite Heaven, iar un judecator i-a fost sofer

VIDEO Dosarul

Dosarul de trafic de minore in care este implicat si un judecator de la Judecatoria Timisoara scoate la iveala detalii incredibile. O tanara care a implinit in luna martie 18 ani a povestit pentru "Adevarul" cum a fost racolata de Paul Manzu, zis "Arthur" si un anume "Doctorul" cu promisiunea ca va face modelling, iar mai apoi a ajuns sa fie vanduta patronului de la cel mai mare club de fite din Timisoara, Heaven Studio, cu care ar fi intretinut relatii sexuale contra sumei de 800 de lei.

acum 50 luni (18 Jun 2015)

Dosarul de trafic de minore in care este implicat si un judecator de la Judecatoria Timisoara scoate la iveala detalii incredibile. O tanara care a implinit in luna martie 18 ani a povestit pentru "Adevarul" cum a fost racolata de Paul Manzu, zis "Arthur" si un anume "Doctorul" cu promisiunea ca va face modelling, iar mai apoi a ajuns sa fie vanduta patronului de la cel mai mare club de fite din Timisoara, Heaven Studio, cu care ar fi intretinut relatii sexuale contra sumei de 800 de lei. Ei s-au prezentat ca fiind la modelling si nu stiu ce. Au venit cu niste ceasuri nu nu stiu ce ca sa vanda. De acolo, dupa o saptamana sau ceva de genul, m-a abordat pe Facebook si m-a intrebat daca sunt interesata de oferta lui ca pot face modelling. De multe ori faceau petreceri, dar nu veneam tot timpul", a spus tanara, care sustine ca Paul Manzu nu o obliga sa se prostitueze, pana la un moment dat. "Mi-a spus odata ca vrea sa imi faca cunostinta cu un prieten al lui, patronul de la Heaven. Ei au stat intr-o camera si i-am auzit ca vorbeau ceva de bani. Mi-a zis ca se duce pana la baie si cand a venit inapoi a venit doar cu un prosop pe el. Nu aveam ce sa fac si am stat", a spus tanara care a mai marturisit ca a primit de la Dorin Epure 800 de lei din care i-a dat 300 lui Arthur.

Contactat pentru a comenta acuzatiile fetei, patronul de la Heaven, Dorin Epure, a declarat ca il stie pe Manzu de 15-20 de ani, dar nu are nicio legatura cu acuzatiile fetei.

"Judecatorul m-a dus cu masina"

Tanara a mai declarat ca dupa episodul in care i-a fost oferita patronului de la Heaven a incercat sa scape de "Arthur", dar era amenintata tot timpl. Referitor la judecatorul Nicolae Tomus, al carui nume apare in dosar, fata a spus ca l-a cunoscut mai demult, judecatorul chiar luand-o cu masina la o petrecere din Dumbravita. "Era de Craciun sau de Revelion si Arthur mi-a spus sa facem o petrecere la Dumbravita. Atunci mi... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro