VIDEO. Donald Trump si Barack Obama s-au intalnit la Casa Alba. Se pregateste o tranzitie cordiala spre noua administratie

La randul sau, Michelle Obama va avea in resedinta de la Casa Alba o intrevedere cu Melania Trump care este pe punctul de a deveni prima "First Lady" de origine straina dupa aproape doua secole.

acum 82 luni (10 Nov 2016)

UPDATE 19,45: Presedintele in functie, Barack Obama, a declarat ca a avut o "intalnire excelenta" cu succesorul sau, Donald Trump. Donald Trump i-a spus lui Barack Obama ca "a fost o mare onoare" sa fie primit de el la Casa Alba.

Mandatul lui Trump in functia de presedinte al SUA va incepe la data de 20 ianuarie 2017.

UPDATE 18,30: Presedintele ales al SUA, Donald Trump, a sosit la Casa Alba, unde se va intalni cu Barack Obama. Trump si Obama vor discuta chiar in Biroul Oval, iar sotiile lor se vor intalni separat, in resedinta de la Casa Alba.

Barack Obama il va primi joi pe succesorul sau, Donald Trump, in Biroul Oval, pentru o intalnire vizand sa asigure tranzitia lenta dorita de presedintele american in exercitiu, a anuntat miercuri Casa Alba, potrivit AFP, preluata de Agerpres. Reuniunea dintre cel de-al 44-lea presedinte al Statelor Unite si succesorul sau, ales marti in dauna lui Hillary Clinton, va incepe la orele 11.00 (16.00 GMT) si va fi urmata de scurte declaratii de presa, a precizat executivul american.

La randul sau, Michelle Obama va avea in resedinta de la Casa Alba o intrevedere cu Melania Trump care este pe punctul de a deveni prima "First Lady" de origine straina dupa aproape doua secole. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro