VIDEO Donald Trump, criticat si ironizat pentru felul in care a hranit pestii koi din colectia Palatului Akasaka din Tokyo

Colectia de crapi koi colorati de la Palatul Akasaka a fost admirata de mai multi lideri ai lumii, inclusiv de fostul premier britanic Margaret Thatcher. FOTO Captura Twitter @Flotus Cu aceasta ocazie, Mikimoto a organizat o intalnire cu "ama", cautatoarele de perle care plonjeaza in adancurile apelor, echipate doar cu ochelari de inot si un cos din lemn.

acum 33 luni (6 Nov 2017)

Presedintele american Donald Trump si premierul japonez Shinzo Abe au vizitat Palatul Akasaka din Tokyo si au hranit crapii koi din colectia acestei cladiri guvernamentale, transmite The Guardian, potrivit news.ro.

Cei doi au inceput prin a arunca mancarea pentru pesti treptat, cu ajutorul unor spatule, dupa care, parand ca si-au pierdut rabdarea, si-au golit cutiile din lemn dintr-o singura miscare, sub privirile amuzate ale secretarului de Stat american Rex Tillerson

Trump a iesit cel mai sifonat din aceasta intamplare, desi nu a facut altceva decat sa urmeze gestul lui Abe.

Colectia de crapi koi colorati de la Palatul Akasaka a fost admirata de mai multi lideri ai lumii, inclusiv de fostul premier britanic Margaret Thatcher.

In afara de hranirea pestelor, premierul nipon l-a distrat pe omologul sau cu o partida de golf.

Insotita de Akie Abe, Melania Trump a vizitat magazinul de perle Mikimoto.

FOTO Captura Twitter @Flotus

Cu aceasta ocazie, Mikimoto a organizat o intalnire cu "ama", cautatoarele de perle care plonjeaza in adancurile apelor, echipate doar cu ochelari de inot si un cos din lemn.

"M-a intrebat care este adancimea la care ne scufundam si cat timp imi pot tine respiratia", a povestit pentru jurnalisti Miaki Okumura, o "ama" de 57 de ani. "I-am spus ca adancimea este de 5-6 metri si ca pot sa-mi tin respiratia timp de 40-50 de secunde", a continuat ea, adaugand ca prima-doamna a Statelor Unite a parut impresionata.

Pe de alta parte, Donald Trump a trecut cu bine testul protocolului cu imparatul Japoniei.

Trump i-a salutat pe imparatul Akihito si pe imparateasa Michiko cu o strangere de mana si cu o usoara aplecare a capului, dar nu cu o plecaciune, asa cum a facut predecesorul sau la Casa Alba Barack Obama.

Donald si... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro