VIDEO DN 71 plin de apa, dar si zeci de gospodarii inundate de o ploaie torentiala

VIDEO DN 71 plin de apa, dar si zeci de gospodarii inundate de o ploaie torentiala

Pompierii de la ISU Dambovita au intervenit cu mai multe echipaje si pompe pentru a evacua apa. Temporar innorarile vor fi accentuate si pe arii relativ extinse se vor semnala averse, insotite de descarcari electrice si de intensificari de scurta durata ale vantului.

acum 34 luni (7 May 2017)

Pompierii de la ISU Dambovita au intervenit cu mai multe echipaje si pompe pentru a evacua apa. In comuna Aninoasa, a plouat atat de mult incat santurile nu au mai facut fata iar apa s-a revarat peste tot.

Zeci de gospodarii au fost inundate. Probleme au fost si in Razvad, acolo unde multi localnici nu si-au curatat santurile din fata caselor, iar apa nu a avut pe unde sa se scurga. Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Dambovita, Eduard Telea, pompierii damboviteni intervin, duminica seara, pentru evacuarea apei din mai multe gospodarii inundate ca urmare a ploilor torentiale din ultimele ore. Ploaia torentiala a inundat, de asemenea, trei curti din localitatea Uliesti si o gospodarie din comuna Visinesti, unde a fost solicitata interventia echipajelor ISU. Temporar innorarile vor fi accentuate si pe arii relativ extinse se vor semnala averse, insotite de descarcari electrice si de intensificari de scurta durata ale vantului. Cantitatile de apa vor depasi local 15...20 l/mp si pe spatii mici va cadea grindina. Temperaturile maxime, in scadere usoara fata de ziua anterioara in majoritatea regiunilor, se vor situa intre 14 si 27 de grade, cu cele mai mici valori pe litoral, iar cele minime intre 7 si 13 grade. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro