VIDEO Distractie la Festivalul Afterhills. Doi DJ din Olanda, prinsi cu droguri si audiati

VIDEO Distractie la Festivalul Afterhills. Doi DJ din Olanda, prinsi cu droguri si audiati

Initial, am vrut sa merg doar la scena Comedy, dar am stat pana la 12 noaptea la concertul de la scena principala", a povestit Catalina, care a ajuns in prima seara de Afterhills.

acum 69 luni (3 Jun 2018)

De joi, spatiul amenajat in comuna Miroslava, la intrarea in Iasi, a fost luat cu asalt zilnic de publicul dornic de distractie. Initial, am vrut sa merg doar la scena Comedy, dar am stat pana la 12 noaptea la concertul de la scena principala", a povestit Catalina, care a ajuns in prima seara de Afterhills.

Cea mai asteptata seara a fost cea de sambata, cand pe scena principala au urcat Hurts si Paul Van Dyk. A fost mai tare ca anul trecut", a spus si Cosmin, dupa cea de-a treia zi de festival.

* Sursa Video Facebook Afterhills

Nu au lipsit incidentele de la editia cu tema #dreamers2018. Doi DJ veniti sa mixeze la Afterhills, Sunnery James si Ryan Marciano, au fost retinuti vineri pe Aeroportul din Iasi, asupra lor fiind descoperite droguri. Potrivit mediafax.ro, politistii de la Transporturi care lucreaza in cadrul Aeroportului Iasi au retinut, vineri dupa-amiaza, doi tineri DJ veniti din Olanda. "Avand in vedere ca a fost vorba doar despre un gram de canabis, nu s-a luat nicio masura preventiva in cazul celor doi cetateni olandezi", a declarat Catalin Prisecaru, seful DIICOT Iasi, pentru Mediafax.

In acest an, festivalierii s-au putut bucura de evenimente diferite in jurul a zece scene- Mainstage, The Shed, Techno, The Apartment, Boombox, Kaze, Essence, Silent Disco, Our Own si Comedy, gandite sa acopere toate preferintele publicului. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro