VIDEO Discursul lui Patraru dedicat Regelui Mihai care a urcat TVR 1 in topul audientelor

VIDEO Discursul lui Patraru dedicat Regelui Mihai care a urcat TVR 1 in topul audientelor

In editia de miercuri seara, de pe sase decembrie, Dragos Patraru si-a inceput emisiunea cu un moment in memoria Regelui Mihai, avand genericul "La revedere, Sire!" Astfel, la nivel national, "Starea Natiei" a fost vazuta de 440.000 de romani, dintre care peste 250.000 de la orase.

acum 30 luni (7 Dec 2017)

In editia de miercuri seara, de pe sase decembrie, Dragos Patraru si-a inceput emisiunea cu un moment in memoria Regelui Mihai, avand genericul "La revedere, Sire!" si a reusit sa atraga in fata micilor ecrane 440.000 de romani din intreaga tara, potrivit Pagina de Media. Astfel, la nivel national, "Starea Natiei" a fost vazuta de 440.000 de romani, dintre care peste 250.000 de la orase. Pe segmentul comercial, TVR 1 a reusit sa urce in topul audientelor, ajungand pe locul patru, cu aproape 70.000 de telespectatori intre 18 si 49 de ani. Postarea de pe contul "Starea Natiei" are, la ora publicarii acestui articol, aproape 2.300 de share-uri si peste 3.700 de like-uri. "O istorie la care putini romani mai au acces in ultima vreme"

"V-ati simtit vreodata foarte, dar foarte vinovati atunci cand a murit cineva apropiat dar caruia ati simtit, in acel moment, ca nu i-ati acordat nici timpul, nici dragostea si nici respectul pe care le merita? Aceia care asteapta de la noi macar cate un telefon, din cand in cand. O vizita, cinci-zece minute, macar, in care sa se uite la noi si sa vada, cu ochii lor ingaduitori, ce am devenit", si-a inceput Dragos Patraru discursul. Un bunic ingaduitor pe care am sperat ca-l vom avea mereu la dispozitie, veghindu-ne de la distanta.

Relatia noastra ca popor cu regele Mihai n-a fost niciodata in ultimii 70 de ani armonioasa si normala. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro