VIDEO Dinamo, distrusa si afara din play-off: Cel mai negru moment din istoria recenta a clubului. Miriuta, ca si demis!

VIDEO Dinamo, distrusa si afara din play-off: Cel mai negru moment din istoria recenta a clubului. Miriuta, ca si demis!

Pe langa propria ei neputinta, Dinamo a fost lovita si de ghinion in ultima etapa a sezonului regulat! Matei 25, Balaure 57 CSMS Iasi - Viitorul 0-1 Chitu 14 Duminica Juventus - CFR Cluj 18.00 FCSB - Sepsi 20.45 Luni Concordia Chiajna - Voluntari 17.30 Clasament Play-off 1.

acum 55 luni (24 Feb 2018)

Pe langa propria ei neputinta, Dinamo a fost lovita si de ghinion in ultima etapa a sezonului regulat! FC Botosani, fara nicio sansa de a prinde primele 6 locuri, a invins, astazi, Gaz Metan Medias si a tras si Dinamo dupa ea in play-out.

Primul succes al moldovenilor dupa sase etape, de la 24 noiembrie incoace, a insemnat ca, dupa rezultatele din partidele Astra - Dinamo si CSMS Iasi - Viitorul, trei formatii au incheiat sezonul regulat la egalitate de puncte. Astfel, FC Botosani, Dinamo si CSMS Iasi au adunat cate 39 de puncte dupa 26 de runde. S-a facut un clasament in trei intre ele si, pe baza rezultatelor directe, CSMS Iasi a prins locul 6, ultimul de play-off.

Dinamo, prestatie groaznica la Giurgiu

S-a ajuns la aceasta situatie, in primul rand, deoarece Dinamo a facut cel mai slab meci din acest an tocmai, la Giurgiu, cu Astra. Fara Nemec, indisponibil, "cainii" au fost departe de echipa care, runda trecuta, a condus FCSB timp de 84 de minute.

Astra, deja calificata in play-off, a dominat jocul, a deschis scorul meritat si, inclusiv la 1-0, a avut marile ocazii din prima repriza. Torje, eroul din meciul cu FCSB, a fost inexistent si a si fost schimbat dupa 61 de minute.

Iar cand Balaure a punctat pentru 2-0, a fost clar ca doar o minune poate readuce Dinamo in joc. Minune care nu s-a intamplat, fiindca ros-albii s-au bazat pe jucatori low-cost si lipsiti de valoare, precum Daniel Popa sau May Mahlangu, incapabili de a produce asa ceva.

Cupa, singura salvare

In partea a doua a sezonului, Dinamo se va afla in play-out, ceea ce reprezinta cel mai negru moment din istoria recenta a clubului. Doar ca si acolo bucurestenii vor avea o misiune infernala: pentru a ajunge in semifinale, trebuie sa treaca de Craiova pe "Ion Oblemenco" la 1 martie.

Iar dupa contraperformanta din acest weekend, sunt sanse mari ca Vasile Miriuta sa fie demis inain... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro