VIDEO Din culisele McDonald's: cum incearca lantul de restaurante fast-food sa-si spele imaginea

VIDEO Din culisele McDonald's: cum incearca lantul de restaurante fast-food sa-si spele imaginea

Videoclipul dezvaluie ca in fabricile francizei, cu 35.000 de restaurante deschise in intreaga lume, sunt procesate peste 180.000 de kilograme de carne pe zi si ca burgerul produs de aceasta este realizat 100% din carne de vita.

acum 74 luni (14 Oct 2014)

Materialul video face parte din noua campanie a francizei, in care curiosii sunt invitati sa puna ce intrebari doresc despre mancarea vanduta de brandul McDonald's, potrivit publicatiei britanice "Daily Mail". Videoclipul dezvaluie ca in fabricile francizei, cu 35.000 de restaurante deschise in intreaga lume, sunt procesate peste 180.000 de kilograme de carne pe zi si ca burgerul produs de aceasta este realizat 100% din carne de vita. Cea mai mare curiozitate a clientilor McDonald's este legata de imaginile si materialele video gasite in numar mare pe internet care arata ca burgerii si cartofii prajiti vanduti de franciza raman intacti dupa cateva saptamani sau chiar ani de la preparare. Potrivit paginii de Facebook a lantului de restaurante de tip fast-food, acest fenomen se datoreaza faptului ca mancarea este deshidratata, iar mancarea are nevoie de umiditate pentru formarea mucegaiului. Burgerul produs de McDonald's este realizat 100% din carne de vita. FOTO Daily Mail La intrebarea: "Carnea de vita de la McDonald's contine viermi?", raspunsul reprezentantilor francizei a fost scurt si la obiect: "Nu, e scarbos! De asemenea, acestia dezmint faptul ca ar folosi carne umana, conform unor zvonuri mai vechi, sau ca pasta din care prepara batoanele de pui (chicken nuggets) ar avea aspectul unui soi de mazga rozalie (foto jos), dar au recunoscut ca pun in uleiul in care prajesc aceste batoane cantitati mici de dimetilpolisiloxan, un agent antispumant obtinut din siliciu.

Cititi si:

TOP 10: locurile de munca pe care se bat cei mai multi romani 7 fapte dezgustatoare despre fast-food Cat de mult ne pasa de numarul caloriilor atunci cand mergem la restaurant ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro