VIDEO Desteapta-te, romane, ciobanul mioritic s-a trezit!

VIDEO Desteapta-te, romane, ciobanul mioritic s-a trezit!

> Pastorii au devenit un fel de eroi, acum in prag de Craciun, datorita hotararii lor de a-si cere drepturile cuvenite in fata unor nesimtiti care ori voteaza legi pe de rost, ori isi voteaza pentru gura lor privilegii peste privilegii.

acum 84 luni (15 Dec 2015)

>

Pastorii au devenit un fel de eroi, acum in prag de Craciun, datorita hotararii lor de a-si cere drepturile cuvenite in fata unor nesimtiti care ori voteaza legi pe de rost, ori isi voteaza pentru gura lor privilegii peste privilegii.

S-a vazut inca o data ca intre romanii care trudesc cinstit pentru o amarata de paine si asa-zisii alesi exista o prapastie peste care doar alegerile anticipate mai pot crea un pod de dialog. Secventele halucinante in care celebra senatoare "fomista" Cristiana Anghel, protapita ca o tata in piata ii face prosti pe ciobanii adevarati, iar apoi se transforma intr-o portavoce dezorientata a cererilor lor, spun totul despre falimentul stabilimentului din Casa Poporului. Nu trebuie sa ne fie rusine cu aceste imagini cu oieri cu clopuri, blani nitoase si talangi care vor aparea in presa internationala. Protestatarii nu au vandalizat, nu i-au batut pe parlamentari, ba din contra, cu deplin simt civic, ei au strigat ca vor sa le omoare oile si cainii. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro