VIDEO Descoperire macabra, intr-o garsoniera invadata de gandaci, sobolani si gunoaie. Locatara murise de patru zile

VIDEO Descoperire macabra, intr-o garsoniera invadata de gandaci, sobolani si gunoaie. Locatara murise de patru zile

Vecinii batranei Artemisa ajunsesera la limita rabdarii dupa ce multi ani au indurat mirosul de urina, mizeria si, de multe ori, ocarile femeii de 86 de ani, aparent parasita de rude. Vecinii, oripilati, spuneau in urma cu doua luni ca locatara de la parter nu mai facuse curat in casa de foarte multi ani si tot de mult nu se mai spalase.

acum 52 luni (18 Sep 2017)

Moartea a gasit-o pe batrana Artemisa singura, fara lumanare la capatai, intre gunoaiele pe care le stransese in ultimii ani. Nimeni nu si-a dat seama acum ca din garsoniera cu mirosuri insuportabile iese iz de putrefactie.

De patru zile nu a mai vazut-o nimeni la intrarea in bloc, asa cum obisnuia tanti Artemisa, iar unui vecin i-a venit ideea sa cheme pompierii. Vecinii spun ca de la ea mereu ieseau mirosuri grele si de aceea nu au intrat acum la banuieli. Criminalistii vor stabili la ancheta imprejurarile mortii femeii care locuia singura de multi ani in garsoniera. Vecinii se tem ca asa cum era in timpul vietii, parasita de apropiati, la fel va fi si acum, cand cineva trebuie sa se ocupe de organizarea inmormantarii. "O sa ramana la morga pentru ca nu o sa vina nimeni sa o ingroape", spune unul dintre locatari. Vecinii batranei Artemisa ajunsesera la limita rabdarii dupa ce multi ani au indurat mirosul de urina, mizeria si, de multe ori, ocarile femeii de 86 de ani, aparent parasita de rude. Au curs sesizarile catre autoritati despre focarul de infectie insa nimeni nu putea da curs, intrucat batrana se incuia in casa si nu permitea nimanui accesul. Garsoniera in care vietuia batrana ajunsese precum o grota: fara curen electric si napadita de insecte, gunoaie si mirosuri pestilentiale. Vecinii, oripilati, spuneau in urma cu doua luni ca locatara de la parter nu mai facuse curat in casa de foarte multi ani si tot de mult nu se mai spalase. Tanti Artemisa strangea bidoanele de bere in sufragerie si in cada din baie, pe care nu o mai folosise de multi ani. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro