VIDEO Deputatul PNL Mihaita Calimente, dat afara din studioul Antenei 3: "Asta e democratia pe care o aduce Ponta in Romania"

Invitat miercuri la emisiunea lui Razvan Dumitrescu, de la Antena 3, deputatul Mihaita Calimente a adus in discutie subiectul dezbaterilor electorale intre Victor Ponta si Klaus Iohannis. Totodata, acesta a mai spus ca Timisoara, Iasi si Cluj ar reprezenta orase potrivite organizarii unor astfel de intalniri, moment in care a fost intrerupt de moderatorul Razvan Dumitrescu.

acum 116 luni (6 Nov 2014)

Invitat miercuri la emisiunea lui Razvan Dumitrescu, de la Antena 3, deputatul Mihaita Calimente a adus in discutie subiectul dezbaterilor electorale intre Victor Ponta si Klaus Iohannis. Calimente a incercat sa argumenteze ca Iohannis nu se prezinta la dezbateri televizate deoarece Victor Ponta a impus calendarul si temele acestor intalniri. Totodata, acesta a mai spus ca Timisoara, Iasi si Cluj ar reprezenta orase potrivite organizarii unor astfel de intalniri, moment in care a fost intrerupt de moderatorul Razvan Dumitrescu. "Mai avem putin si cerem arbitraj la Curtea Europeana de Justitie, sa ne dea aia o sala sa facem dezbaterea in Romania.

Punctul culminant al discutiei dintre cei doi a fost atins in momentul in care deputatul PNL a sugerat ca moderatorii televiziunilor care vor organiza dezbaterile ar fi partinitori, reprosandu-i lui Dumitrescu faptul ca, desi l-a admirat pentru ca "l-a pus la punct pe domnul Basescu", acum nu mai este "subiectiv" (n.r. "Asta e democratia pe care o aduce Ponta in Romania", a fost ultima replica a lui Calimente inainte de a parasi studioul Antena 3.

In continuare, dialogul dintre Mihaita Calimente si Razvan Dumitrescu.

Razvan Dumitrescu: A, deci, puneti acum si conditii de moderator, insemnand ca e democratic intr-o tara ca politicienii sa-si aleaga moderatorii.

Razan Dumitrescu: Dumneavoastra, care vorbiti de Vest, aveti maniere de Coreea de Nord.

Mihaita Calimente: Dumneavoastra aveti problema asta si imi aduce aminte cat v-am admirat atunci cand l-ati pus la punct pe domnul Basescu, iar acum nu mai sunteti subiectiv, acum sunteti partinitor. Daca dumneavoastra imi arati vreun moderator din Vest care isi bate joc de un invitat...

Mihaita Calimente (in timp ce iesea din studio): Asta e democratia pe care o aduce Ponta in Romania.

In luna august a acestui an, Mihaita Calimente a fo... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro