VIDEO Declaratia de dragoste pentru Iohannis, cu potential de viral, a unui bulibasa: "Unitatile care s-a desfiintat sa baga tineretul la loc de munca"

VIDEO Declaratia de dragoste pentru Iohannis, cu potential de viral, a unui bulibasa:

Unitatile astea care s-a desfiintat si nu mai are loc de munca sa baga tot tineretul la loc de munca ca nenorocirea care se intampla in Romania se intampla din cauza ca la noi in Romania nu este bani!", a spus acesta, pentru postul Tele M.

acum 65 luni (19 Nov 2014)

Dragos Stanescu, bulibasa comunitatii tiganesti de la Zanea, comuna Ciurea, a avut un discurs savuros dupa anuntarea rezultatelor alegerilor prezidentiale. Unitatile astea care s-a desfiintat si nu mai are loc de munca sa baga tot tineretul la loc de munca ca nenorocirea care se intampla in Romania se intampla din cauza ca la noi in Romania nu este bani!", a spus acesta, pentru postul Tele M. Inainte de alegeri, liderul comunitatii de la Ciurea declara ca va sfatui toti membrii comunitatii sa voteze cu PSD. Bulibasa Ferdinand Stanescu a raspuns raspicat intrebarii adresate de reporterii "Adevarul": "Votam cu cei care ne-au dat aurul inapoi, asa cum am votat si pana acum! E vorba de PSD, partid sub guvernarea caruia, in 2002, a fost adoptata legea privind restituirea aurului confiscat de comunisti de la romi. Pe langa recunostinta restituirii bijuteriilor, Ferdinand Stanescu mai are un motiv pentru care, spune el, isi va sfatui membrii comunitatii sa voteze cu "PDSR-ul" (formatiune politica care s-a transformat, ulterior, in PSD), dupa cum s-a exprimat el: "Vrem o schimbare. Nu mai vrem atatea perchezitii si arestari, am fost hartuiti sub regimul Basescu", a incheiat bulibasa de la Ciurea. Acesta a estimat ca, in Moldova, sub obladuirea sa, s-ar afla peste 10.000 de tigani cu drept de vot. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro