VIDEO De prea multi ani "ne batem" cu oamenii si cu situatiile lui "Las' ca merge si asa". Ba uite ca nu mai merge asa!

VIDEO De prea multi ani

De ei si de mamele si taticii cu copii mici si foarte mici, presarati prin multime. Cand am inaintat, ne-am dat seama ca un domn roman din sectia de vot iesea regulat si se asigura ca fiecare dintre noi are acel formular de la MAE.

acum 68 luni (16 Nov 2014)

>

Unii venisera in Leeds chiar daca Londra le era mai aproape. Avem sanse mai mari sa votam aici", imi explica un grup de patru tineri. M-a prins un drag teribil de ei. De ei si de mamele si taticii cu copii mici si foarte mici, presarati prin multime. M-a prins un drag de noi. Dar oamenii astia au platit ca sa vina sa voteze si aveau un soi de agitatie speciala in sinea lor. Doua ore in care romanii veneau si veneau si veneau. Aburi mari ne ieseau din gura, cand povesteam cum am ajuns in Anglia, si din paharele de cafea sau de ceai cald. Eram solidari unii cu altii, imparteam declaratiile de raspundere de la MAE, pe care multi dintre noi le aveam printate, si pixurile intre noi.

Cand am inaintat, ne-am dat seama ca un domn roman din sectia de vot iesea regulat si se asigura ca fiecare dintre noi are acel formular de la MAE. Am mai fost organizati de data asta?! In spate, altii ne intreaba curiosi de ce nu votam online. Si ei nu au experienta statului la cozi... 760 de romani votasera in Leeds - adica cu aproape 200 mai multi decat au votat in primul tur toata ziua. Dar la Leeds e bine, fata de ce vedem in alte orase. Unii spun ca e bine pentru ca asa au vrut "ei" sa fie. Au scos sectia de vot de la Manchester unde sunt mai multi romani stabiliti...

Sa castige cine vrem noi sa castige. Dar ca asta sa se intample ne trebuie mult mai mult de jumatate din electorat prezent la urne!

Romanii de pretudindeni isi vor tara inapoi. Cum arata coada din Leeds, UK

Romanii de pretutindeni isi vor tara inapoi. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro