VIDEO "De la ma-ta!". Raspunsul dat de un director de la stat, intrebat de unde a avut bani de BMW X5

Se dovedeste a fi doar prea important (dupa parerea lui) si prea grabit (tot parerea lui) ca sa parcurga pe propriile picioare distanta de vreo 800 de metri (de-a dreptul intercontinentala) dintre sediul Horticultura SA si Posta Mare, unde spune marele om ca avea treaba", povesteste timisoreanul Radu Lupascu, care a postat pe contul personal de Facebook si un filmulet care reda o parte a discutiei cu seful societatii Horticultura, Andrei Dragila.

acum 81 luni (28 Jun 2016)

"Intr-o dimineata dau peste un individ iesit la plimbare cu X5-ul (cat de original!) in zona pietonala... Se dovedeste a fi doar prea important (dupa parerea lui) si prea grabit (tot parerea lui) ca sa parcurga pe propriile picioare distanta de vreo 800 de metri (de-a dreptul intercontinentala) dintre sediul Horticultura SA si Posta Mare, unde spune marele om ca avea treaba", povesteste timisoreanul Radu Lupascu, care a postat pe contul personal de Facebook si un filmulet care reda o parte a discutiei cu seful societatii Horticultura, Andrei Dragila.

"Filmarea incepe dupa ce domn' director m-a amenintat ca "scoate pulanul" si "ma rezolva el"... Din filmuletul postat pe Facebook se vede cum seful de la Horticultura incearca sa scape de timisoreanul care il apostrofeaza ca a intrat pe o zona interzisa. (...) Du-te, dom'ne, de aici si lasa-ma in pace! Chiar te iei de mine? Nu ti-ai permis tu X5 din salariul de bugetar. Dumneavoastra din ce bani aveti masina asta?", a intrebat timisoreanul, care a primit un raspuns prompt: "De la ma-ta!". In momentul in care si-a dat seama ca e filmat, directorul Horticultura l-a amenintat pe barbat ca ii sparge telefonul.

Contactat de "Adevarul", directorul Horticultura, Andrei Dragila, a declarat ca a intrat in zona pietonala doar pentru a intoarce masina si, oricum, a intrat inainte de ora 9.00, cand accesul masinilor care obtin aprobare de la Comisia de Circulatie este permis in zona. Dragila a declarat ca se grabea sa ajunga la o interventie care presupunea degajarea unor copaci trantiti de furtuna. I-am explicat ca e o situatie neplacuta si nu pot merge pe jos. Venea si tragea de masina. Nu m-a lasat sa plec cu masina", a declarat directorul Horticultura.

Chiar daca in imaginile postate de timisorean pe Facebook, Dragila spune ca masina pe care o conducea este "masina mea privata", seful Horticultura a declarat pentru "Adevarul" ca masina este de servic... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro