VIDEO De ce sunt barbatii atrasi irezistibil de posterioarele femeilor

VIDEO De ce sunt barbatii atrasi irezistibil de posterioarele femeilor

Vedete precum Nicki Minaj, Beyonce sau Kim Kardashian atrag atentia lumii intregi prin dotarile lor dorsale, pantalonii mulati de yoga sunt pe val, iar femei de pretutindeni merg la sala si muncesc cu spor pentru un posterior cat mai bine definit.

acum 68 luni (22 Jan 2015)

Vedete precum Nicki Minaj, Beyonce sau Kim Kardashian atrag atentia lumii intregi prin dotarile lor dorsale, pantalonii mulati de yoga sunt pe val, iar femei de pretutindeni merg la sala si muncesc cu spor pentru un posterior cat mai bine definit. De fapt, aceasta "manie" tine de evolutia speciei umane, potrivit lui David Buss, doctor in psihologie la Universitatea din Texas, citat de "Women's Health". Reprezentantii sexului tare sunt fani declarati ai fundurilor, mai ales de cele generoase, din acelasi motiv pentru care sunt atrasi de sani, talie ingusta si solduri mai mari, toate aceste trasaturi fiind indicatori ai fertilitatii. Daca o femeie are fundul mai mare, acesta este un semnal pentru creierul sau "primitiv" ca are destula grasime cat sa ramana insarcinata ", a precizat Buss. Geografia, cultura si fundurile Potrivit studiilor, 59% din barbatii argentinieni prefera ca femeia de langa ei sa aiba mai de graba un posterior generos decat sa poarte un numar mare la sutien. Aspectul celebritatilor precum Jennifer Lopez sau Kim Kardashian influenteaza preferintele femeilor, care vor si ele sa atraga atentia prin astfel de forme. Datorita acestei mode, pozitia doggy style si plesniturile peste fund, dar si sexul anal, sunt mult mai practicate", spune Ava Cadell, autoarea cartii "NeuroLoveology". Citeste si:

FOTO "Daily Mail": o blonda platinata din Romania face concurenta posteriorului faimoasei Kim Kardashian FOTO Kim Kardashian a pozat nud, etalandu-si faimosul posterior Ultima moda la clinicile de chirurgie plastica: grasime mutata "destept" pe posterior si pe piept ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro