VIDEO Daum, scos din sarite in timpul interviului: "Shit! Fucking mentality!". Intrebarea care l-a enervat

VIDEO Daum, scos din sarite in timpul interviului:

A fost foarte dificil sa-l conving pe antrenorul celor de la Eintracht Frankfurt, Niko Kovac, sa-si dea acordul ca fiul meu sa colaboreze si cu nationala Romaniei in zilele FIFA. Ati inceput intrebarea cu si asa insinuati ca eu vreau sa gasesc de lucru fiului meu.

acum 50 luni (17 Feb 2017)

E dificil sa lucrati cu fiul dumneavoastra, Marcel, in staff? Avand in vedere ca unii va acuza de nepotism.

In primul rand, vreau sa-mi aduceti acesti oameni ca sa-mi zica asta in fata, fiindca va ascundeti in spatele lor. El e angajat la Eintracht Frankfurt si lucreaza deja de sase ani in Bundesliga. A fost foarte dificil sa-l conving pe antrenorul celor de la Eintracht Frankfurt, Niko Kovac, sa-si dea acordul ca fiul meu sa colaboreze si cu nationala Romaniei in zilele FIFA. De asemenea, a fost foarte greu sa-l conving pe managerul Fredi Bobic. Dar cred ca, daca ar auzi aceste acuze, ar renunta la colaborarea cu nationala Romaniei, fiindca n-avem nevoie de asa ceva. Nu stiu cine a inceput aceste acuze si le-a aruncat fara nicio urma de adevar. Fiul meu n-are nevoie de acest job, el lucreaza la Eintracht Frankfurt (isi ridica, treptat, vocea)! De exemplu, din iunie 2016, cand Frankfurt si-a inceput cantonamentul de vara, pana in decembrie, el a avut doar 3 zile libere! Ma astept ca lumea sa aprecieze asta, fiindca n-are nicio legatura cu banii.

Nu inteleg de ce oameni ca voi, care auziti aceste acuze, nu mai adanc? Nu inteleg de ce va ascundeti in spatele unora care vor sa faca rau? Nu inteleg de ce deveniti purtatorul de cuvant al acestor oameni? N-aveti nevoie de mine ca sa va clarific aceste lucruri. N-aveti legaturi cu Germania ca sa stiti de cati ani lucreaza Marcel in Bundesliga? E de rahat ca eu trebuie sa vorbesc despre acest subiect! Ati inceput intrebarea cu si asa insinuati ca eu vreau sa gasesc de lucru fiului meu. Dar vom pune capat acestor acuze, fiindca eu detest aceasta gandire de rahat pe care o aveti dumneavoastra si altii! ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro