VIDEO Danemarca - Romania 1-1. Ciprian Deac "fura" victoria danezilor, dar prestatia modesta a tricolorilor ramane

VIDEO Danemarca - Romania 1-1. Ciprian Deac

Nationala de fotbal a Romaniei a incheiat la egalitate, scor 1-1, meciul cu Danemarca de la Copenhaga, la capatul unei prestatii totusi modeste din partea tricolorilor. Incepe treaba de marti Romania incheie astfel campania de calificare la Campionatul Mondial cu doar 13 puncte din 10 meciuri, doar 12 goluri marcate, una dintre cele mai slabe campanii din ultimii 30 de ani.

acum 42 luni (8 Oct 2017)

Nationala de fotbal a Romaniei a incheiat la egalitate, scor 1-1, meciul cu Danemarca de la Copenhaga, la capatul unei prestatii totusi modeste din partea tricolorilor. Primul gol al meciului a fost marcat de Eriksen in minutul 60, din lovitura de pedeapsa, dupa un fault comis de Cristi Ganea asupra lui Bendtner.

Tricolorii au jucat slab la al doilea meci din mandatul lui Cosmin Contra, au trimis doua suturi pe poarta si n-au avut nici macar o lovitura de colt, insa au reusit cumva sa fure victoria Danemarcei. Este un inceput de drum foarte bun, acum sper ca ei sa inteleaga ca fara astfel de sacrificii nu putem sa avem rezultate. Daca ei au atitudinea asta, pas cu pas speram sa devenim din ce in ce mai cu incredere, sa jucam si mai bine si sa avem rezultate foarte bune. Singurul lucru le-am transmis inainte de meci a fost sa creada in ei, au jucat cum le-am zis, ne-am batut cu ei, am crezut in noi pana la sfarsit, ne-au iesit schimbarile, Tucudean a intrat foarte bine. Am avut niste momente de haos in aparare dupa golul egalizator dar am mentinut rezultatul", a declarat Contra. Incepe treaba de marti

Romania incheie astfel campania de calificare la Campionatul Mondial cu doar 13 puncte din 10 meciuri, doar 12 goluri marcate, una dintre cele mai slabe campanii din ultimii 30 de ani.

In celalalt meci al grupei, Polonia a batut Muntenegru cu 4-2 si a incheiat grupa pe locul unu, calificandu-se automat la CM din Rusia. Danemarca, de pe locul doi, cu 20 de puncte acumulate, va juca baraj.

Rezultate: Polonia - Muntenegru 4-2, Danemarca - Romania 1-1, Kazahstan - Armenia 1-1. Kazahstan 3p

VIDEO Golul marcat de Ciprian Deac ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro