VIDEO Cum transforma natura gunoiul in nestemate. Plaja din California care atrage mii de vizitatori

VIDEO Cum transforma natura gunoiul in nestemate. Plaja din California care atrage mii de vizitatori

Mii de bucatele din sticle aruncate in anii 43-49 au fost slefuite de apa si s-au transformat in suveniruri de toate culorile pentru care turistii vin de la distante mari sa le faca poze si sa duca acasa o mica amintire.

acum 62 luni (30 Mar 2017)

Glass Beach, Plaja de sticla in romana, se numara printre atractiile turistice ale Californiei. Mii de bucatele din sticle aruncate in anii 43-49 au fost slefuite de apa si s-au transformat in suveniruri de toate culorile pentru care turistii vin de la distante mari sa le faca poze si sa duca acasa o mica amintire.

Plaja de Sticla se afla in apropierea orasului Fort Bragg si e cunoscuta drept plaja de sud a Parcului statal MacKerricher. Numele vine de la nenumaratele bucatele de sticla colorata si slefuita, in timp de apele marii, se arata pe californiabeaches.com.

Acelasi lucru il spune, intr-un video pe Youtube, custodele Muzeului Sticlelor de Mare, Cass Forrington, capitan in retragere din marina comerciala americana.

Imagine de la Plaja de Sticla FOTO Yelp.com/Justin L. Pe matadornetwork.com, un american nota: "Descoperirile noastre preferate au fost bucatile de sticla de mare - albastre, verzi sau de culoare chihlimbarului, netezite in nisip. Nu puteam sa cred ceva atat de clar si infricosator, ceva ce trebuie evitat in locuri de parcare si pe trotuare, ar putea deveni atat de moale si pretios".

Imagine de la Plaja de Sticla FOTO Yelp.com/Ivy D. Custodele muzeului din zona

Plaja de sticla din California, credit video Insider/Youtube

Mai puteti citi:

VIDEO Uimitoarea padure plutitoare dintr-o epava: poate fi admirata intr-un golf din Sydney

VIDEO Imagine din China rupta din cartile SF. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro