VIDEO Cum sunt ademenite romancele sa devina dame de companie in Italia. Matroana din Vaslui si metoda Facebook

VIDEO Cum sunt ademenite romancele sa devina dame de companie in Italia. Matroana din Vaslui si metoda Facebook

Originara din Vaslui, judet unde in ultimii ani zeci de tinere au fost racolate de proxeneti si exploatate sexual peste hotare, Gina Felea sustine in inregistrarile video postate pe Facebook ca este stabilita de 11 ani in Italia, iar de 5 ani detine doua cluburi de noapte in Corridonia, un oras din Sudul Italiei. Cum le racoleaza o romanca plecata din tara pe fetele tinere sa faca bani in cluburi de noapte din Italia (I) "O munca placuta si satisfacatoare" "De cinci ani de zile sunt patroana a doua cluburi aici in Italia, mai pe intelesul tuturor a doua night cluburi si acest video il fac special si il adresez tuturor persoanelor interesate de a veni sa lucreze in club la mine, ofer cazare contract de munca legal si toate conditiile necesare pentru o munca cat mai placuta si mai satisfacatoare.

acum 66 luni (4 Dec 2014)

Originara din Vaslui, judet unde in ultimii ani zeci de tinere au fost racolate de proxeneti si exploatate sexual peste hotare, Gina Felea sustine in inregistrarile video postate pe Facebook ca este stabilita de 11 ani in Italia, iar de 5 ani detine doua cluburi de noapte in Corridonia, un oras din Sudul Italiei.

Asemenea practicilor folosite de proxeneti, tanara se ofera sa le asigure romancelor carte de munca, cazare si le promite ca le va ajuta sa invete limba. Patroana nu ofera detalii exacte despre ce presupune activitatea de dama de companie, cerand celor interesati sa ii trimita mesaje sau sa ii dea beep pentru a-i contacta.

Vasluianca explica si de ce doreste sa contacteze telefonic tinerele si nu ofera detalii pe Facebook, acolo unde isi promoveaza ofertele de angajare: "La telefon doua persoane se pot intelege mai bine, in al doilea rand eu vreau sa aud persoana cu care vorbesc pentru ca aici pe Facebook e foarte multa lume nebuna, needucata". Cum le racoleaza o romanca plecata din tara pe fetele tinere sa faca bani in cluburi de noapte din Italia (I)

"O munca placuta si satisfacatoare"

"De cinci ani de zile sunt patroana a doua cluburi aici in Italia, mai pe intelesul tuturor a doua night cluburi si acest video il fac special si il adresez tuturor persoanelor interesate de a veni sa lucreze in club la mine, ofer cazare contract de munca legal si toate conditiile necesare pentru o munca cat mai placuta si mai satisfacatoare. Dau ajutor tuturor fetelor care nu stiu limba si au ajutor de un sprijin moral, pentru ca stiu cum este cand pleci de acasa la 19 ani, fara niciun ajutor pe un drum strain.", sustine vasluianca in inregistrarea video publicata pe internet.

Ea povestese ca, la randu-i, a plecat de acasa de la 19 ani si pentru ca a intampinat greutati le promite tinerelor romance ajutor. Date fiind reactiile virulente aparute pe site-... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro