VIDEO Cum suna hit-ul "Despacito" interpretat la vioara cu goarna

VIDEO Cum suna hit-ul

Melodia "Despacito" se bucura de un succes fenomenal, iar recent a doborat un nou record, devenind cea mai ascultata melodie la nivel mondial pe platformele de streaming.Hit-ul are si o varianta de Bihor. Daddy Yankee, filmat in Puerto Rico, a fost publicat pe platforma YouTube pe 12 ianuarie.El a devenit cel mai urmarit clip in istoria YouTube, dar si primul videoclip incarcat pe aceasta platforma care a fost vizionat de peste 3 miliarde de ori.

acum 66 luni (14 Aug 2017)

Melodia "Despacito" se bucura de un succes fenomenal, iar recent a doborat un nou record, devenind cea mai ascultata melodie la nivel mondial pe platformele de streaming.Hit-ul are si o varianta de Bihor. El s-a filmat si s-a postat si pe YouTube, adunand pana acum peste zece mii de vizualizari.

Talentatul muzician este pasionat de cover-uri si a incarcat pe internet in ultimul an zeci de melodii interpretate la vioara. Videoclipurile sale sunt deja extrem de populare in mediul online, adunand mii de vizualizari. Daddy Yankee, filmat in Puerto Rico, a fost publicat pe platforma YouTube pe 12 ianuarie.El a devenit cel mai urmarit clip in istoria YouTube, dar si primul videoclip incarcat pe aceasta platforma care a fost vizionat de peste 3 miliarde de ori. cel mai vizionat videoclip din istorie si primul care atinge cifra de 3 miliarde de vizualizari... si in spaniola!", a scris Fonsi pe contul sau de Instagram.

La jumatatea lunii iulie, piesa "Despacito" a devenit cea mai ascultata melodie la nivel mondial pe platformele de streaming. Cantecul a fost ascultat de 4,6 miliarde de ori pe toate platformele de streaming, informa bbc.com.

Versiunea in care canta si Justin Bieber a stat 13 saptamani pe primul loc in topul Digital Song Sales si 12 saptamani in fruntea clasamentului Billboard Hot 100 (anuntat pe 4 august).

Din 2015, de la "Uptown Funk!", cantat de Mark Ronson ft. Bruno Mars, niciun cantec nu a stationat mai mult de 14 saptamani pe pozitia fruntasa. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro