VIDEO Cum se vad alegerile intr-un sat din Alba, prin vocea unui agricultor cu 40 de vite in ograda: "De ce sa aleaga altii, sa alegem noi ca de-aia avem dreptul"

VIDEO Cum se vad alegerile intr-un sat din Alba, prin vocea unui agricultor cu 40 de vite in ograda:

Barbatul a mai spus ca daca va auzi sa 90% din oameni cu drept de vot s-au prezentat la urne isi va cumpara inca 40 de vaci si da tot ce produce la casele de copii si la azilele de batrani.

acum 84 luni (9 Dec 2016)

Luna si Mariposa sunt doua din cele 40 de vite pe care le creste si le ingrijeste. Dragostea fata de animale este una reciproca, pentru ca afectiunea pe care o ofera o primeste inapoi de la vietuitoarele din ograda. Intelepciunea deprinsa in cei 69 de ani de viata si greutatile care i-au iesit in cale l-au facut sa vada cu alti ochi politica din Romania. Nea Voicu intelege ca pentru un trai mai bun si o tara mai prospera este nevoie de mana de lucru. Foto: Catalin Cadan Acum, inainte de alegeri, agricultorul are o sigura dorinta: ca 90% din romani sa mearga la vot. "Eu asa consider ca ar fi bine si cred ca ar fi o datorie a noastra a romanilor sa ne ducem la vot. Sa iasa melancolia din noi si sa nu ne mai gandim ca nu mai merg la vot si sa aleaga altii. De ce sa aleaga altii, sa alegem noi ca de-aia avem dreptul. De ce sa ne ferim de voturi? Sa mergem cu totii si cand se termina voturile sa auzim ca 90% din romani au mers la vot.

Barbatul a mai spus ca daca va auzi sa 90% din oameni cu drept de vot s-au prezentat la urne isi va cumpara inca 40 de vaci si da tot ce produce la casele de copii si la azilele de batrani. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro