VIDEO Cum se uda spatiile verzi pe ploaie, cu furtunul, la Galati: "Nu le ajunge doar apa de ploaie!"

VIDEO Cum se uda spatiile verzi pe ploaie, cu furtunul, la Galati:

Vremea ploioasa de luni, 4 iunie, nu i-a impresionat pe angajatii municipalitatii galatene, care au iesit cu cisterna si furtunul la udat spatiile verzi din oras, in zona Inelului de Rocada (de la intersectia strazilor Brailei, Otelarilor si Coposu).

acum 72 luni (4 Jun 2018)

Vremea ploioasa de luni, 4 iunie, nu i-a impresionat pe angajatii municipalitatii galatene, care au iesit cu cisterna si furtunul la udat spatiile verzi din oras, in zona Inelului de Rocada (de la intersectia strazilor Brailei, Otelarilor si Coposu). Imaginile au fost filmate si postate pe internet de un locuitor al orasului, care a comentat, hatru, ca "primaria ii face concurenta lui Dumnezeu pe banii contribuabililor".

In inregistrarea audio aferenta imaginilor postate pe internet se poate auzi si cum angajata Serviciului de Gospodarire Urbana din Primaria Galati surprinsa in actiune spune ca a primit dispozitie de la sefi sa ude pentru ca, desi ploua, apa este prea putina fata de cata are nevoie solul.

Unii dintre cei care au comentat la materialul video au adaugat ca in alte zone ale orasului au fost pornite aspersoarele aferente spatiilor verzi, un exemplu fiind scuarul de la iesirea din Galati catre Braila (varianta dig).

Situatia a fost confirmata de directorul Serviciului Gospodarire Urbana, Bogdan Ardean, care a declarat ca solul nu are apa suficienta pentru plante, intrucat Galatiul este traversat de o perioada de seceta indelungata, iar cantitatile de precipitatii cazute luni sunt modeste. "Sunt zone unde mergem si de doua ori pe saptamana ca sa le reglam din cauza unor oameni care dau cu picirul in ele, umba la ele, le strica. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro