VIDEO Cum se regleaza corect farurile de la masina fara sa fie nevoie de un drum la service. Ce presupune metoda "la zid"

VIDEO Cum se regleaza corect farurile de la masina fara sa fie nevoie de un drum la service. Ce presupune metoda

Cu alte cuvinte, inaltimea de la sol pana la delimintarea superioara a razei de lumina trebuie sa fie cu 5 cm mai mica decat inaltimea de la sol pana la lentila farului.

acum 55 luni (9 Dec 2017)

Pentru reglarea farurilor in mod corect, trebuie mai intai avute in vedere urmatoarele aspecte: - Presiunea de aer din cauciucuri sa fie corecta - Rezervorul de combustibil sa fie plin - Scaunul soferului sa fie ocupat de o persoana de aproximativ 75-80 kg - Faza scurta aprinsa. Masina se aliniaza la o distanta de aproximativ 7.5 metri de un zid perfect vertical cu faza scurta aprinsa. Locaul pe care se afla masina trebuie sa fie, de asemenea, perfect orizonal, fara denivelari. Limita superioara a luminii nu trebuie sa se afle la 5 centimetri mai jos fata de paralela orizontala trasata de la centrul becului farului pana la perete. Cu alte cuvinte, inaltimea de la sol pana la delimintarea superioara a razei de lumina trebuie sa fie cu 5 cm mai mica decat inaltimea de la sol pana la lentila farului. Daca se vor regla astfel farurile, atunci lumina va bate corespunzator si participantii la trafic nu vor fi afectati. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro