VIDEO Cum se executa corect abdomenele?

VIDEO Cum se executa corect abdomenele?

Cand incepi exercitiul, ridica usor si lent umerii de jos, fara sa sa fortezi partea inferioara a spatelui - aceasta trebuie sa ramana in contact cu podeaua. Modul corect de a respira in timpul abdomenelor este sa inspiri atunci cand te pregatesti de miscarea cea grea si sa expiri pe masura ce umerii se desprind de pe saltea.

acum 104 luni (30 Mar 2015)

In lupta cu colaceii din jurul taliei, abdomenele sunt exercitiile cele mai indicate.

Se intampla frecvent ca persoanele care fac abdomene sa nu lucreze cum trebuie muschii adbominali. Practic, in loc sa solicite zona respectiva, acestea obisnuiesc sa relizeaze miscarile de ridicare a trunchiului, fortandu-si gatul si coloana vertebrala. Pentru a avea rezultatele asteptate, atunci cand muschii abdominali, trebuie sa tii cont de urmatoarele indicatii:

1. Intinde-te cu spatele pe podea, cu genunchii flexati la 90 de grade si picioarele bine sprijinite, putin departate (vezi video de mai jos)

2. Acest lucru te va ajuta sa eviti sa tragi de gat si sa impingi barbia in piept. Pastreaza privirea indreptata in tavan si imagineaza-ti ca trebuie sa tii o portocala intre barbie si piept - sunt alte doua trucuri care te vor feri sa pui barbia in piept. Cand incepi exercitiul, ridica usor si lent umerii de jos, fara sa sa fortezi partea inferioara a spatelui - aceasta trebuie sa ramana in contact cu podeaua. Pentru a creste eficienta exercitiului, trebuie sa stii sa respiri corect in timpul executarii lui. Modul corect de a respira in timpul abdomenelor este sa inspiri atunci cand te pregatesti de miscarea cea grea si sa expiri pe masura ce umerii se desprind de pe saltea. Este estentia ca la fiecare repetare sa extinzi complet spatele. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro