VIDEO. Cum se distra inainte de atentate Saleh Abdeslam, creierul atacurilor teroriste de la Paris

Postul CNN a publicat luni o inregistrare video in care fraţii Abdeslam, Brahim y Salah, presupuşi autori ai atacurilor teroriste desfăşurate pe 13 noiembrie la Paris, se distrează intr-un club de noapte şic din Bruxelles, relatează EFE, citată de Agerpres.

acum 82 luni (28 Mar 2016)

Postul CNN a publicat luni o inregistrare video in care fraţii Abdeslam, Brahim y Salah, presupuşi autori ai atacurilor teroriste desfăşurate pe 13 noiembrie la Paris, se distrează intr-un club de noapte şic din Bruxelles, relatează EFE, citată de Agerpres. Fratele său mai mic, Salah, apare in planul secund, imbrăcat cu un hanorac portocaliu, şi dansează impreună cu grupul de amici.

Inregistrarea datează din 8 februarie 2015, cu opt luni inainte ca Brahim să execute un atentat sinucigaş intr-o cafenea din Paris odată cu seria de atacuri care au lăsat in urmă in capitala Franţei 130 de morţi şi sute de răniţi.

Potrivit postului CNN, imaginile i-au fost furnizate de doi prieteni din grupul lui Salah şi Brahim, care au fost impreună cu ei in acea seară, dar au cerut să nu li se dezvăluie identitatea.

Prezentaţi cu pseudonimele de Karim şi Rachid, cei doi susţin că Brahim era mai serios decat Salah, pe acesta din urmă caracterizandu-l drept cam 'fustangiu'. Participa vineri la rugăciunile de la moschee şi se ruga şi acasă', declară Rachid. Ei afirmă de asemenea că incă nu au fost interogaţi de autorităţi.

Salah a fost singurul supravieţuitor al atentatelor de la Paris, in urma cărora s-a ascuns in cartierul musulman bruxellez Molenbeek, de unde a fost capturat pe 18 martie, in urma unei operaţiuni desfăşurate de forţele speciale belgiene şi franceze. Se presupune că celula teroristă din care fac parte - şi este asociată grupării Statul Islamic - a organizat şi atentatele care au avut loc săptămana trecută la Bruxelles. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro