VIDEO Cum sa blochezi dezvoltarea unui oras:"Au venit investitori de la Coca-Cola. Le-am zis ca nu negociez cu escrocii"

VIDEO Cum sa blochezi dezvoltarea unui oras:

"Adevarul" continua seria de interviuri cu primarii pe care i-am votat in ultimii 25 de ani. Daca va intrebati de ce ne incapatanam sa dezgropam carierele unor astfel de personaje, vom oferi mereu acelasi raspuns: pentru ca acestia sunt oamenii pe care milioane de romani i-au votat ani la rand, provocand degringolada ultimelor decenii. Singurul investitor strain care a plecat de la Cluj-Napoca a fost Coca-Cola, fiindca ei au venit cu o echipa de escroci care au incercat sa ne pacaleasca, sa aduca o fabrica demontata din Grecia si sa o monteze la noi. CV Data nasterii: 29 septembrie 1949, Studii: Institutul de Stiinte Economice din Cluj-Napoca - A fost membru la Partidului Comunist Roman - Intre 1990 si 1992 a fost prodecan al Facultatii de Horticultura din Cluj-Napoca - Presedinte al Partidului Unitatii Nationale Romane intre 1990 si 1997 - A fost secretar general (1998-2013) si presedinte (2013-2014) al Partidului Romania Mare - Primar al municipiului Cluj-Napoca intre 1992 si 2004 - Senator din partea Partidului Romania Mare intre 2004 si 2008 - A candidat la Presedintia Romaniei in 1992, 1996 si 2014 Nu, a venit Shell-ul. Gheorghe Funar (in costum bleumarin), pe vremea cand lua parte la consultarile de la Cotroceni Foto: Mediafax Intre 1992 si 1995, cand erati primar, a aparut la Cluj jocul piramidal Caritas, o escrocherie care a pagubit zeci de mii de romani si pe care ati incurajat-o. Si nu intamplator altii le acorda premii la Oscar, ca sa se vorbeasca de ungurul asta din Romania, de la Cluj-Napoca... S-au facut studii de catre istorici si arheologi si au ajuns la urmatoarea concluzie: leaganul civilizatiei pe planeta Pamant a existat in spatiul geto-dac cu cel putin 10.000 de ani inainte de Hristos. Scrierea chineza si japoneza o gasiti pe placile de aur de la Sinaia, turnata cu cateva mii de ani inainte de Hristos.

acum 76 luni (10 Mar 2016)

"Adevarul" continua seria de interviuri cu primarii pe care i-am votat in ultimii 25 de ani. Dupa dialogurile cu Marian Vanghelie si Viorel Lis, lasam Bucurestiul si ne indreptam privirile spre Cluj-Napoca, orasul acela in care bordurile erau vopsite in tricolor si-n care s-a trait visul frumos si-apoi urat al Caritasului. Orasul de care fugeau toti investitorii si al nationalismului de parada.

Daca va intrebati de ce ne incapatanam sa dezgropam carierele unor astfel de personaje, vom oferi mereu acelasi raspuns: pentru ca acestia sunt oamenii pe care milioane de romani i-au votat ani la rand, provocand degringolada ultimelor decenii.

Gheorghe Funar a fost vreme de 12 ani primarul municipiului Cluj-Napoca (1992-2004), al doilea oras ca marime din Romania. El este simbolul liderului nociv, care transforma o localitate si viata a milioane de oameni cu ideile sale fixe. A ingradit un oras dupa hotarele mintii sale: a organizat ceremonii funerare cu ciocli inveliti in steagul Ungariei, a vopsit totul in rosu, galben si albastru, de la borduri, la banci si cosuri de gunoi, intr-un delir nationalist fara niciun capatai.

Tot el a fost in conducerea unor partide toxice precum PRM si PUNR, cladite pe idei extremiste si populate cu fosti securisti care au adunat voturi ducand mai departe propaganda comunista despre conspiratii mondiale indreptate impotriva eroicului popor roman.

Gheorghe Funar (66 de ani) este acum un simplu pensionar care isi plimba nepotii prin parc, dar a ramas prizonierul acelorasi teorii. In capul lui se amesteca idei grandioase si inspaimantatoare: oculta iudeo-ungureasca incearca de milenii sa cotropeasca pamantul sfant al Daciei. Iluminatii au pus ochii pe Gradina Maicii Domnului si vor sa ne faca felul. Tot ce ne inconjoara e o escrocherie evreiasca, de la lupoaica capitolina pana la incendiul din Colectiv: "Colectivul a fost facut tot de ei". Gheorghe... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro