VIDEO Cum s-a lucrat pe Lotul al treilea din viitoarea Autostrada Lugoj - Deva. Proiectul trebuia finalizat in 2016

VIDEO Cum s-a lucrat pe Lotul al treilea din viitoarea Autostrada Lugoj - Deva. Proiectul trebuia finalizat in 2016

In a doua jumatate a lunii octombrie, s-au mai executat lucrari de decolmatare, betonari de santuri si podete, lucrari umplutura, stat de forma, balast stabilizat si asternere mixtura asfaltica, lucrari la relocarea drumurilor agricole, dar si lucrari la spatiile de servicii", a informat DRDP Timisoara.

acum 31 luni (29 Oct 2017)

Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara a prezentat, sambata, in imagini, stadiul in care se afla lucrarile pe Lotul al treilea al Autostrazii Lugoj - Deva.

"Au continuat lucrarile la nodul din Holdea: lucrari de hidroizolatie, la zidurile de garda si la noul traseu al DN 68A, care va fi relocat pe cateva sute de metri. In a doua jumatate a lunii octombrie, s-au mai executat lucrari de decolmatare, betonari de santuri si podete, lucrari umplutura, stat de forma, balast stabilizat si asternere mixtura asfaltica, lucrari la relocarea drumurilor agricole, dar si lucrari la spatiile de servicii", a informat DRDP Timisoara. Lotul III este realizat intre Cosevita si Ilia si va avea 21,1 kilometri, valoarea proiectului fiind de 578 de milioane de lei, fara TVA. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro