VIDEO Cum s-a desfasurat ultima dezbatere electorala dintre Andrei Nastase si Ion Ceban

VIDEO Cum s-a desfasurat ultima dezbatere electorala dintre Andrei Nastase si Ion Ceban

Andrei Nastase sustine ca nu este atat de usor de rezolvat problema lipsei parcarilor in Chisinau. La subiectul legat de drumuri, Andrei Nastase a mentionat ca 342 de milioane de lei alocati pentru dezvoltarea lor este o suma foarte mica, de aceea este atat de importanta atragerea de fonduri, inclusiv romanesti.

acum 71 luni (1 Jun 2018)

Andrei Nastase sustine ca nu este atat de usor de rezolvat problema lipsei parcarilor in Chisinau. Andrei Nastase a mentionat necesitatea amenajarii parcarilor la intrarile in oras, astfel incat persoanele care vin din afara sa-si poata lasa masinile si sa poata calatori in transportul public.

La subiectul legat de drumuri, Andrei Nastase a mentionat ca 342 de milioane de lei alocati pentru dezvoltarea lor este o suma foarte mica, de aceea este atat de importanta atragerea de fonduri, inclusiv romanesti. Andrei Nastase spune ca are un plan general privind transportul din municipiul Chisinau, care prevede renovarea statiilor, astfel ca toate sa arate la fel. "Ne-am propus ca aceste statii sa aiba panouri electronice, astfel incat oamenii sa cunoasca la ce ora vine troleibuzul, autobuzul sau alt mijloc de transport", a afirmat candidatul.

Candidatul Partidului Socialistilor, Ion Ceban, afirma ca are un proiect de amenajare a parcarilor si acesta este estimat la un miliard de lei. "Avem o viziune asupra unui proiect in aceasta privinta legat ori de un parteneriat public-privat, ori de contractarea unor credite municipale care sa ne permita sa construim parcari subterane si supraetajate. La intrarile in oras, in acest moment, avem nevoie de parcari si putem ceda aceste terenuri pentru constructia de parcari, de la 300 pana la 500 de locuri", a subliniat Ion ceban.

In alta ordine de idei, referindu-se la decizia ANRE de a reveni la preturile plafon anterioare pentru combustibil, Ion Ceban a comentat ca aceasta institutie este politizata. Andrei Nastase spune ca pe marginea acestui subiect se planifica pentru ziua de sambata un mars de amploare si acest lucru a speriat ANRE. "Iata ca vointa populara sperie guvernarea si noi avem obligatia sa ne manifestam ca societate si doar asa ii putem opri sa nu mai fure miliardele, sa nu transforme tara intr-o spalatorie ruseasca", a mentionat candidatul PPDA. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro