VIDEO Cum ne imbracam ca sa facem senzatie la petrecerea de Revelion

VIDEO Cum ne imbracam ca sa facem senzatie la petrecerea de Revelion

Raluca Dobrovolschi, consultant de imagine, membra a celei mai importante asociatii de acreditare si dezvoltare profesionala a consultantilor de imagine, la nivel mondial, Association of Image Consultants International, si blogger "Adevarul" a fost astazi la Adevarul Live pentru a ne indruma in noianul de tendinte propuse anul acesta de cei mai importanti creatori de moda din lume, dar si pentru a ne explica modul in care putem valorifica o piesa mai veche din garderoba personala in asa fel incat sa arate ca noua, in pas cu moda. Spectacol la sfarsit de an Anul acesta vom straluci la propriu in noaptea de Revelion, tinand cont de faptul ca designerii celor mai mari case de moda au decis sa ne imbrace din cap pana in picioare in paiete si sa faca risipa de cristale, dar si de materiale de culoarea aurului si argintului.

acum 71 luni (19 Dec 2014)

Raluca Dobrovolschi, consultant de imagine, membra a celei mai importante asociatii de acreditare si dezvoltare profesionala a consultantilor de imagine, la nivel mondial, Association of Image Consultants International, si blogger "Adevarul" a fost astazi la Adevarul Live pentru a ne indruma in noianul de tendinte propuse anul acesta de cei mai importanti creatori de moda din lume, dar si pentru a ne explica modul in care putem valorifica o piesa mai veche din garderoba personala in asa fel incat sa arate ca noua, in pas cu moda.

"Cum ma imbrac de Revelion?", aceasta este intrebarea care ne va da bataie de cap in putinele zile ramase pana la petrecerea de sfarsit de an. O tinuta in pas cu tendintele sau una construita in jurul unei piese vestimentare mai vechi, adusa in prezent cu ajutorul accesoriilor, variante exista, este nevoie doar de inspiratie.

Tinuta pentru Revelionul 2014 sta sub semnul stralucirii, aplicatiile de cristale si paietele fiind vedetele sezonului, alaturi de blana si tinutele "all white" (n.r. Dries Van Noten si Blumarine au inclus in colectiile lor acest material", a exemplificat pentru "Adevarul de Weekend" Raluca Dobrovolschi, consultant de imagine, membra a celei mai importante asociatii de acreditare si dezvoltare profesionala a consultantilor de imagine, la nivel mondial, Association of Image Consultants International, si blogger adevarul.ro.

Costum Blumarine

Un alt element in tendinte o reprezinta si aplicatiile de pene, care trasforma o aparent banala rochie mini sau pana la genunchi intr-o piesa memorabila, considera Dobrovolschi.

Senzualitate discreta

Pentru doamnele sau domnisoarele care prefera tinutele de printesa, acesta este momentul sa puneti in aplicare o astfel de idee. Rochiile sau fustele albe, lungi, midi sau mini, asa cum a propus pentru acest sezon si casa de moda Dior, eventual cu accente pretioase, vor atrage cu siguranta atentia prin rafin... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro