VIDEO Cum le raspunde Casey Affleck celor care critica victoria sa de la Oscar 2017 prin prisma trecutului sau

VIDEO Cum le raspunde Casey Affleck celor care critica victoria sa de la Oscar 2017 prin prisma trecutului sau

Casey Affleck, fratele actorului Ben Affleck, este constient ca multa lume nu e incantata de victoria sa de la Oscar 2017, unde a castigat trofeul pentru Cel mai bun actor pentru interpretarea in drama "Manchester by the sea". Acuzat de hartuire sexual de doua colege de platou In 2010, doua din actritele cu care Casey Affleck a lucrat la filmul experimental "I'm Still Here" l-au acuzat pe actor de hartuire sexuala.

acum 71 luni (1 Mar 2017)

Casey Affleck, fratele actorului Ben Affleck, este constient ca multa lume nu e incantata de victoria sa de la Oscar 2017, unde a castigat trofeul pentru Cel mai bun actor pentru interpretarea in drama "Manchester by the sea". Prima care nu s-a ferit sa-si arate consternarea a fost chiar cea care l-a anuntat castigator si i-a inmanat trofeul pe scena - actrita Brie Larson, castigatoarea din 2016 la categoria "cea mai buna actrita in rol principal" pentru rolul din "Room". Brie Larson este de multa vreme considerata o avocata a victimelor agresiunilor sexuale, iar filmul care a facut-o castigatoare spune povestea unei tinere rapita de un barbat, sechestrata intr-o camera ani la rand si abuzata. In urma galei premiilor Oscar si alti colegi de breasla ai actorului si-au exprimat dezamagirea legata de decizia Academiei Americane de Film, arata E! -- Constance Wu (@ConstanceWu) 24 ianuarie 2017 Casey Affleck: "Toata lumea merita sa fie tratata cu respect" Intr-un interviu pentru "Boston Globe", Casey Affleck a decis sa-si spuna punctul de vedere legat de aceste reactii. "Eu cred ca orice fel de rele tratamente din partea oricui si din orice motiv sunt inacceptabile si respingatoare si ca toata lumea merita sa fie tratata cu respect la locul de munca si oriunde altundeva. Nimic altceva decat sa-mi traiesc viata asa cum stiu ca o traiesc si sa vorbesc despre valorile mele si despre cum incerca sa traiesc dupa ele tot timpul", a declarat actorul.

Acuzat de hartuire sexual de doua colege de platou In 2010, doua din actritele cu care Casey Affleck a lucrat la filmul experimental "I'm Still Here" l-au acuzat pe actor de hartuire sexuala. Una dintre acestea a declarat ca Affleck s-a strecurat in patul ei in timp ce aceasta dormea, iar cealalta l-a acuzat ca ar fi obligat-o sa ramana in aceeasi camera de hotel cu el si ca ar fi tras-o de mana in incercarea de a o intimida. Affleck a fost dat in judecata, iar despagubirile cerute au fost de 2 milioane, ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro