VIDEO Cum incearca moldovenii sa-si promoveze tara printr-un spot filmat la Orhei si cu "Brad Pitt" in rol principal

VIDEO Cum incearca moldovenii sa-si promoveze tara printr-un spot filmat la Orhei si cu

Paradoxal sau nu, dar vicedirectorul Proiectului de Competitivitate al USAID Moldova, Diana Lazar, a spus, in cadrul unei emisiuni la Agora, ca echipa de productie a facut eforturi ca Ronald Huisman sa nu semene prea mult cu Brat Pitt, caci daca l-ar fi tuns un pic "era leit" cu starul de la Hollywood.

acum 36 luni (24 Nov 2017)

Spotul regizorului Viorel Mardare are o durata de doar 2 minute si 41 de secunde. La scenariu s-a lucrat aproximativ o luna si s-au cheltuit circa 10.000 de euro. De fapt, potrivit Agora, acesta nu are tangente cu actoria, el activand in domeniul IT. Mai mult ca atat, proaspatul actor ar fi facut-o gratis, organizatorii achitand doar biletul de calatorie.

Paradoxal sau nu, dar vicedirectorul Proiectului de Competitivitate al USAID Moldova, Diana Lazar, a spus, in cadrul unei emisiuni la Agora, ca echipa de productie a facut eforturi ca Ronald Huisman sa nu semene prea mult cu Brat Pitt, caci daca l-ar fi tuns un pic "era leit" cu starul de la Hollywood. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro