VIDEO Cum ii pedepsesc taximetristii din Rusia pe clientii care nu au bani la ei

VIDEO Cum ii pedepsesc taximetristii din Rusia pe clientii care nu au bani la ei

Cel mai recent caz de acest gen este cel in care doi barbati din Nijnii Taghil sunt pusi sa se dezbrace goi pusca, sa se murdareasca cu verde de briliant si sa strige "Sa nu-i tradati niciodata pe taximetristii din Taghil".

acum 99 luni (4 Sep 2015)

Pe internet se gasesc adevarate seriale publicate de acestia in care apar clienti care au avut parte de astfel de tratamente. Cel mai recent caz de acest gen este cel in care doi barbati din Nijnii Taghil sunt pusi sa se dezbrace goi pusca, sa se murdareasca cu verde de briliant si sa strige "Sa nu-i tradati niciodata pe taximetristii din Taghil".

Intr-un alt caz, petrecut anul trecut, alti doi barbati au fost pusi sa se dezbrace in chiloti si sa mearga prin oras cu pancarte pe care era inscrie indemnul de a nu circula cu taxiul fara a avea bani. Acest caz a fost mediatizat de presa rusa, iar in timpul unei emisiuni, unul dintre cei doi barbati a declarat ca de fapt ei au fost victimele, deoarece taximetristul i-a taxat mult peste pretul normal al cursei si si-a batut joc de ei nejustificat impreuna cu alti colegi de-ai sai. Cei care ajung sa fie unsi cu cu verde de briliant sau permanganat de potasiu sunt numiti "Shrek" sau li se zice ca merg cu tariful "Avatar". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro