VIDEO Cum arata "Palatul", noua casa a lui Vlad Plahotniuc. Surse: Are un buncar cu doua nivele

VIDEO Cum arata

Sursele CrimeMoldova afirma ca politicianul ar mai fi cumparat alaturi o casa de dimensiuni mai mici, dar cu un teren mai mare si casa unor artisti, pe care a demolat-o.

acum 84 luni (5 May 2017)

Sursele CrimeMoldova afirma ca politicianul ar mai fi cumparat alaturi o casa de dimensiuni mai mici, dar cu un teren mai mare si casa unor artisti, pe care a demolat-o. Ceea ce inseamna ca este aceeasi casa despre care vorbea vicepresedintele Miscarii Populare Antimafie, Daniela Bodrug, intr-o conferinta de presa din 18 aprilie.

Bodrug mentiona atunci ca ca liderul PDM a fost nevoit sa-si schimbe locul de trai, pentru a evita un eventual asasinat asupra sa/ Astfel. el s-ar fi mutat intr-o casa ce ar avea un buncar cu doua nivele si care a fost reconstruita pentru protectia lui Vlad Plahotniuc.

"Casa in care s-a mutat recent Plahotniuc a fost procurata de acesta acum ceva timp si se afla la intersectia strazilor Timis colt cu strada Bujorilor, langa parcul din Valea Morilor. Specialistii din arhitectura urbanistica spun ca, pe acest teritoriu pe care l-a cumparat Plahotniuc, care are o suprafata de un hectar, candva a fost construit un buncher destinat nomenclaturii sovietice.

Conform celor spuse de Danilea Bodrug, casa ar fi dotata cu diverse sisteme de interceptare si bruiaj. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro