VIDEO. Cum arata locul preferat de pescuit al sefului PSD. Aici s-ar fi fotografiat Liviu Dragnea si premierul Sorin Grindeanu cu stiucile prinse

Liviu Dragnea a postat pe contul sau de Facebook, in urma cu mai mult de o luna, fotografii in care aparea alaturi de premierul Sorin Grindeanu in timp ce isi etalau capturile prinse intr-o partida de pescuit. Mai multe surse ne-au confirmat aceasta informatie, sustinuta de o serie de indicii, cum ar fi barca de pe Belina, asemanatoare cu cea din pozele posate de Dragnea pe Facebook.

acum 34 luni (3 May 2017)

Liviu Dragnea a postat pe contul sau de Facebook, in urma cu mai mult de o luna, fotografii in care aparea alaturi de premierul Sorin Grindeanu in timp ce isi etalau capturile prinse intr-o partida de pescuit. Jurnalistii de la HotNews au cautat locul in care cei doi au pescuit, si au gasit ca lacul se afla langa Dunare, in sudul judetului Teleorman, fiind concesionat de Tel Drum.

Satenii din localitatile apropiate stiu ca lacul Belina este al lui Dragnea, iar in acte, el este al companiei Tel Drum.

"In acest sfarsit de saptamana, l-am invatat pe Sorin (n.r.

"Presa a speculat ca partida de pescuit a avut loc in Delta. In realitate imaginile sunt luate in locul unde Dragnea obisnuieste sa vina la pescuit: lacul Belina, bratul Pavel, in sudul judetului pe care l-a condus ani de zile, Teleorman, intr-un loc concesionat de compania Tel Drum. Mai multe surse ne-au confirmat aceasta informatie, sustinuta de o serie de indicii, cum ar fi barca de pe Belina, asemanatoare cu cea din pozele posate de Dragnea pe Facebook. La Belina si Pavel se poate pescui caras, crap si pesti rapitori, inclusiv stiuca, dupa cum reiese din datele Agentiei Nationale de Pescuit si Acvacultura (ANPA)", scriu jurnalistii. Guvernul si-a motivat transferul prin dorinta CJ Teleorman de a dezvolta turistic zona, prin constructia unui complex turistic si sportiv, cu hotel, bazine de inot si pensiuni, o tabara cu plaja."

Jurnalistii spun ca zona de agreement, in care se spune ca vor fi contruite atractii pentru turisti, un hotel si bazine de inot, nu a mai aparut.

Jurnalistii au mers in localitate pentru a vedea daca pot sa pescuiasca in lac, iar viceprimarul Florin Dragomir le-a spus ca nu pot face asa ceva, deoarece lacul este al lui Dragnea.

"Pe proprietatea administrata de Tel Drum, firma de constructii a ridicat in spatele unui gard inalt de peste doi metri o vila tip pensiune. Primarul din Seaca ne-a spus ca CJ Teleorman a dat autorizatia... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro